Modning og governance - Peak Consulting Group A/S - COM
peak logo

NO

Modning og governance

Print Friendly, PDF & Email

Organisationer kan være mere eller mindre vant til at gennemføre projekter og programmer. Det afhænger nemlig af den organisatoriske modenhed. Denne har en betydning for, hvor god organisationen er til at skabe vellykkede forandringer – og dermed også en betydning for, hvor god en organisation er til at skabe resultater. En vigtig nøgle til resultater er derfor at arbejde med organisering og kompetencer inden for projekt- og programledelse.

Peak har forskellige metoder til at løfte modenhedsniveauet i en organisation. Første skridt kan være en modenhedsmåling som fx P3M3. Den danner grundlaget for at tilpasse indsatsen for modning i jeres organisation. Målingen giver input til hvilke initiativer, I skal tage fat på i forhold til det niveau I er på – og det niveau I gerne vil arbejde hen imod. De områder, der typisk kan skabe værdi på den korte bane er:

  • Tydeligere organisering
  • Klare roller og ansvar
  • Kompetenceløft hos medarbejdere og ledere

I Peak tager vi gerne udgangspunkt i best practise, når vi arbejder med modning af en organisation. Det kan spare organisationen for både tid, penge og unødvendige eksperimenter. Men vi gør en dyd ud af at sammensætte indsatsen, så den er skræddersyet til de ambitioner og strategiske mål, der er i organisationen.

Hvad er gevinsterne?

Det vigtigste I jeres arbejde med at blive skarpe på projekt- og programarbejde er, at I starter der, hvor det giver mest værdi for jer. Et målrettet arbejde med modning vil betyde at jeres projekter kommer hurtigere i mål, at samarbejdet glidere nemmere og at I har en bedre styring og overblik undervejs.

patrick Sorentino, forandringsledelse

Patrick Sorrentino

Client Director

Tlf: 26 16 40 28

Vores tilgang

Når vi hjælper organisationer med at modne deres projekt-, program- og porteføljeledelse, tager vi hensyn til organisationens situation, erfaring og nuværende modenhedsniveau. Derfor bruger vi praktisk anvendelige og pragmatiske værktøjer, der hjælper jer videre nu og her – og som kan udvikles i takt med, at jeres modenhed stiger.

Analyse

Skal alle kompetencer, processer, skabeloner og værktøjer inden for projekteksekvering være lige avancerede?

Udarbejdelse

Skal best practices udarbejdes, så de(n) understøtter alle typer af projekter/ændringsinitiativer – eller skal nogle fravælges?

Kompetenceudvikling

Skal medarbejderkompetencerne i de styrende organer og i linjeorganisationen løftes for at sikre en højere grad af succes i projektet?

Resultater

Sådan fik Københavns Lufthavn styring på +100 projekter med porteføljestyring

Skal vi hjælpe jer?

Uanset om I allerede kender jeres modenhedsniveau og skal have sat retning på jeres projekt- og programarbejde, eller om I  har brug for hjælp til at få fastlagt jeres modenheds- og ambitionsniveau – så kan vi hjælpe jer. Vi er certificerede i at udføre P3M3-modenhedsmålinger og har et stærkt team af best practice konsulenter, der kan hjælpe jer med at indfri jeres ambitioner.

Dorthe Jensen

Quote

I Peak har vi et bagkatalog af best-practise værktøjer. Men vi har også dyb erfaring indenfor projekt-og programledelse samt de agile metoder. Derfor kan vi sammensætte den indsats, der passer præcis til jeres organisation

Dorthe Jensen, fagansvarlig i modning og governance

Relaterede ydelser

P3M3® modenhedsmåling
Forandringsledelse

Relaterede kurser

No data was found

Du er velkommen til at kontakte os

[email protected] | Tlf: 3526 2880