Half Double - Peak Consulting Group A/S - COM
peak logo

NO

Half Double

Print Friendly, PDF & Email

Den kombinerede hybrid mellem traditionel projektledelse og en agil tilgang har vist sig at øge succesraten betydeligt i de projekter, der benyttede den. ​Half Double kombinerer den klassiske projektledelses tilgang med udvalgte agile elementer, som kan skabe fremdrift, energi og fokus på samarbejde og involvering lige fra den enkelte projektdeltager til styregruppe medlem.

Hvad er Half Double?

Half Double projektledelse er en dansk udviklet og forskningsbaseret tilgang til projekter, som nytænker hele projektlederens kernefokuspunkter med dokumenteret effekt. Helt kort handler det om at forkorte projektets levetid og dermed produktets time-to-market samtidig med, at du øger effekten af projektet. Det er ambitiøst, ja, men det er bestemt ikke urealistisk, hvis I ved, hvad I laver. 

Half Doubles projekttilgang bygger videre på den klassiske projektledertanke, men tilbyder et helt nyt mindset og tilhørende værktøjer. Fokus er på tre kerneelementer, hvis indbyrdes forhold skaber fremdrift i projektet: fremdrift, lederskab og effekt. 

Hvad er gevinsterne ved Half Double?

Hos Peak Consulting har vi hundredetusindvis af timers arbejde med kompleks projektledelse og modning af projektorganisationer bag os. Vores skarpe konsulenter har allerede brugt Half Double projektledelse med følgende resultater i større danske organisationer:

  • Et fælles projektmål​
  • Bedre interesserentinvolvering
  • Større effekt af de brugte ressourcer
  • Hurtigere projektopstart

Lars muusmann

Lars Muusmann

Client Director

Tlf: 2544 5767

Vores tilgang

Half Double metodologien skaber fremdrift ved at fokusere særligt på 3 elementer af projektledelse:

Effekt:

Det er effekten af leverancen der skal drive værket, og ikke leverancen i sig selv. Succesen er ikke at overholde en projektplan, men at skabe noget, der er aktuelt og giver værdi for interessenterne.

Fremdrift:

Projektet fokuserer på fremdrift fremfor opgaveløsning. Progression dokumenteres og visualiseres på ugentlig basis.

Lederskab:

Projekter drives af mennesker, og projektledelsen opgave er at skabe motivation og fælles mål blandt projektdeltagerne med agilt mindset og refleksionsværktøjer.

Resultater

Børns Vilkår gik fra identificeret til realiseret MVP på 2 måneder

Skal vi hjælpe?

Vores konsulenter har minimum 10 års erfaring med projektledelse og forstår at manøvrere mellem det agile og traditionelle projektfelt. Derfor kan vi varetage selve projektledelsen eller coache og rådgive om brugen af Half Double i jeres projekter. Vi tager udgangspunkt i jer og jeres situation, modenhed og ambitioner, så vi er sikre på, at I får den fulde gevinst af samarbejdet.

Half Double e-bog

Vil du videre?

Bliv klogere på Half Double og download denne ebog

Relaterede ydelser

Agil transformation
Agil kompetenceudvikling

Relaterede kurser

No data was found

Du er velkommen til at kontakte os

[email protected] | Tlf: 3526 2880