PMO in a box - Peak Consulting Group A/S - COM
peak logo

NO

Print Friendly, PDF & Email

Alle organisationer har projekter, og mange har også projekt-, program- og porteføljekontorer. Få virksomheder har dog kompetencerne eller metodeunderstøttelsen på plads til at håndtere hele projektporteføljen. Med Peaks programkontor in a box får I værktøjerne til at udrulle et fuldt funktionelt PMO med reduceret opstartstid og -omkostninger.

Et PMO (project management office) er et tiltag inden for corporate governance. Helt konkret er det en afdeling, der har til opgave at monitorere og understøtte organisationens projektarbejder på alle niveauer: programniveau, porteføljeniveau og projektniveau.

Da PMO’et arbejder på mange niveauer, rapporterer kontoret også direkte til den øverste ledelse i organisationen. Det giver PMO’et god mulighed for at implementere de strategier, der er besluttet hos den øverste ledelse. Derudover har PMO’et mulighed for at indstille prioriteringsforslag, da de har et større overblik over de projekter, der arbejdes på i organisationen.

Hvorfor er et PMO vigtigt?

Et PMO er vigtigt for jeres organisation, hvis I arbejder med flere sideløbende projekter. Med et programkontor kan I nemlig arbejde med virksomhedsperspektiveret og undgå at bruge unødvendige midler på de forkerte projekter. Dermed får I:

  • Bedre prioritering af projekter på tværs af organisationen
  • Større chance for at overholde tid og budget
  • Sundere rammer for projektarbejdet i organisationen
  • Øget forretningsværdi

patrick Sorentino, forandringsledelse

Patrick Sorrentino

Client Director

Tlf: 26 16 40 28

Vores tilgang

Lad os sammensætte den rigtige PMO box sammen med jer. Det kan være, at I ønsker at øge fokus på risikostyring, gevinstrealisering eller fremdrift. Eller måske nye behov i forbindelse med ændringer i markedet, nye krav til funktionalitet eller noget helt tredje.

Implementering

Vi bliver jeres markedsledende implementerings- og sparringspartner.

Governance

Dokumenterede processer for et 360 graders PMO.

IT

Ready to operate it-platform til operationel styring, planlægning og rapportering.

Compliance

Understøtter såvel vandfald, som agil projektstyring.

Gevinstrealisering

Værktøjer til planlægning og opfølgning af gevinstrealisering.

Resultater

Sådan optimerede Forsvaret deres forsyningskæde med programledelse

Skal vi hjælpe jer med at etablere et PMO?

At starte et PMO op tager i gennemsnit 3-6 måneder og koster 1 til 2 millioner. Men med en konsistent anvendelse af Peaks PMO-in-a-box kan jeres organisation reducere opstartstid og omkostninger. Det er et operationelt værktøj baseret på teori, men omsat og tilpasset en operationel og afprøvet praksis. Det hjælper jer godt fra start og sikrer, at I i stedet kan fastholde fokus på forretningens værdiskabelse.

Fasthold fokus på værdiskabelse

Peaks PMO-in-a-box er et operationelt værktøj baseret på teoretisk viden, omsat, tilpasset og raffineret til en operationel og afprøvet samling af compliant værktøjer. Det hjælper jer godt fra start og sikrer, at I i stedet kan fastholde fokus på forretningens værdiskabelse.  

Relaterede ydelser

P3M3® modenhedsmåling
Modning og governance

Relaterede kurser

MSP® Foundation
MSP
September 8, 2021
DKK. 13.500 kr.
MSP® Practitioner e-learning på Engelsk
MSP
May 3, 2021
DKK. 4.600 kr.

Du er velkommen til at kontakte os

[email protected] | Tlf: 3526 2880