Om Peak - Peak Consulting Group A/S - COM
peak logo

NO

Om Peak

Det skal gøres ordentligt

Print Friendly, PDF & Email

Når du beder Peak om hjælp, er vores mål at løse opgaven så godt, at vi hurtigst muligt gør os selv overflødige i din organisation.

Opskriften er ikke bare høj faglighed, men også gode relationer. Det er den kombination, vi gerne vil understrege med vores virksomhed.

Hvem vi er

Vi er et management konsulent hus, vi er et kursus og vi spænder vidt imellem professioner, specialister og vil gøre alt for du som kunde er tilfreds.

Hvad vi gør

At hyre eksterne konsulenter er at invitere fremmede mennesker ind i sin organisation. Det bliver kun en succes, hvis den fremmede formår at begå sig. Indsigt og erfaring gør det ikke alene.

Derfor bør du også som opgavestiller overveje, om konsulenten eller teamet overhovedet passer ind hos jer.

Høj faglighed og gode relationer går hånd i hånd, når samarbejdet virker. Det er en kæphest hos os i Peak.

Hvad vi tror på

Peak blev startet ud fra den overbevisning, at man kommer længst med ordentlighed og ydmyghed. Det er vores ambition, at vores konsulenter skal opfattes på lige fod med de ansatte i den organisation, de træder ind i.

Det kræver en evne til at kunne tilpasse sig og skabe tillid. Kort sagt at opføre sig ordentligt. Det kommer til udtryk i alt lige fra at rydde vores egen kaffekop op til altid at overlevere tingene ordentligt, når opgaven afsluttes.

Se vores cases

Transportselskab etablerer best practice investeringsprogram
Agil coaching skabte erfaringsgrundlag hos dansk vinduesproducent
Dansk styrelse udførte agil transformation af it funktion

Du er velkommen til at kontakte os

[email protected] | Tlf: 3526 2880