At blive MSP certificeret gavner organisationen
Går du med tanken om at blive MSP-certificeret? Du er måske allerede selv programleder, men ønsker at udvide dine kompetencer, eller overvejer du at sende en af dine projektledere eller programdeltagere på et MSP-kursus? Det kan du med god grund gøre, det beriger nemlig ofte hele organisationen.
De syv principper
En væsentlig del af MSP-metoden baserer sig på syv principper, der dækker programmets livscyklus. MSP-metoden har evnen til at skabe en bedre forståelse for styring og ledelse både i forhold til porteføljen, projekterne og programmerne i hele organisationen.
Hvem henvender MSP-kurset sig til?
MSP henvender sig ikke kun til den kommende programleder. Er du vant til at arbejde med komplekse projekter, og ønsker du at blive bedre til at forstå projekt- og programorganisationerne, så kan MSP være et godt springbræt til at udvide din horisont.
MSP-principperne hjælper dig på vej
Når en leder skal klædes på til at styre et program, er det nødvendigt at stille skarpt på den disciplin, der er forbundet med programmer og programledelse. Der bør nemlig være fokus på roller og ansvar, men i ligeså høj grad hvordan der skabes en struktureret og procesorienteret tilgang til programhåndtering.
God programledelse gør, at programmer eksekveres mere effektivt og medfører, at gevinstrealisering bliver mere sandsynlig. Derudover er MSP-metoden også et godt værktøj, når der skal bygges bro mellem forretningsmål og de initiativer, der gør, at målet realiseres.
Hvordan kommer du i gang?
Hos Peak underviser vi i MSP. Vores undervisere er MSP-eksperter, som altid er opdateret på den nyeste viden indenfor området. De har samtidigt praktisk erfaring, fordi de dagligt selv anvender MSP-metoden i forbindelse med deres egen lederrolle.