Scaled agile transformations partner - Peak Consulting Group A/S - COM
peak logo

NO

Artikel

Peak Consulting Group bliver Scaled Agile Transformation Partner

Print Friendly, PDF & Email

Når Peak Consulting Group dette forår indgår et partnerskab med Scaled Agile Inc. handler det først og fremmest om at kvalitetssikre den agile udbredelse i Danmark blandt egne konsulenter og ude hos kunderne.

Hvem er Scaled Agile Inc?

Scaled Agile Inc. er virksomheden bag SAFe®, det førende, internationale rammeværk til at implementere agile udviklingsprocesser i større virksomheder. Metodologien har allerede hjulpet tusindvis af virksomheder med den klassiske agile udfordring: Hvordan man skalerer det agile projektarbejde ud over hele organisationen og på tværs af fagområder og funktioner.

Som Transformation Partner får Peak Consulting Group adgang til nye agile værktøjer, kurser, certificeringsmuligheder og netværk. Alt sammen tiltag, der skal bruges til at levere endnu større værdi hos kunderne.

Alfa og omega er den værdi, det giver kunderne

Hverken agilitet eller SAFe® er fremmedord på Peaks hovedkontor. Faktisk har vi de seneste 5 år arbejdet intensivt med agile projekter ude blandt kunderne. Desuden har vi et omfangsrigt portefølje af agile initiativer, som omfatter både agil kompetenceudvikling, agile undersøgelser og ikke mindst konferencen Agile Leap, Danmarks største agile konference til dato.

”Når vi vælger at indgå et partnerskab med Scaled Agile Inc. er det ikke fordi, vi er nye i det agile felt,” siger partner i Peak Consulting Group Jens Christensen. ”Tværtimod ser vi samarbejdet og partnerskabet med Scaled Agile som et helt naturligt næste skridt i vores mange agile initiativer, netop fordi giver vores kunder endnu flere fordele.”

Partnerskabet mellem Peak Consulting Group og Scaled Agile Inc. vil sikre, at de agile ydelser, vi tilbyder vores kunder, bliver hævet til det højeste faglige niveau. Du kan læse mere om Peak Consulting Groups agile løsninger her, eller finde dit næste agile kursus her.

Det agile Danmark

Jens Christensen

Management konsulent og partner

Tværtimod ser vi samarbejdet og partnerskabet med Scaled Agile som et helt naturligt næste skridt i vores mange agile initiativer, netop fordi giver vores kunder endnu flere fordele

Du er velkommen til at kontakte os

[email protected] | Tlf: 3526 2880