Vi er Great Place to Work - Peak Consulting Group A/S - COM
peak logo

NO

Artikel

Great Place to Work – Vi er blandt Danmarks bedste

Print Friendly, PDF & Email

Nu er det officielt! Peak er blevet blåstemplet som en af Danmarks bedste arbejdspladser af Great Place to Work.

Hvert år gennemfører Great Place to Work Danmark et certificeringsprogram, der har fokus på medarbejdernes oplevelse af deres arbejdsplads, samt intern ledelses- og organisationspraksis, hvilket skaber grobund for bestræbelsen efter netop at være en god arbejdsplads.

Kigget efter i sømmene

Peak er i de seneste måneder blevet kigget i kortene af Great Place to Work, der certificerer danske – og internationale – virksomheder. Og i år kan Peak officielt kalde sig for en god arbejdsplads.

Som en del af undersøgelsen har alle medarbejdere deltaget i en spørgeskemaundersøgelse. Derudfra er vi blevet vurderet gennem en kulturanalyse med fokus på temaerne:

Troværdighed, respekt, retfærdighed, stolthed og fællesskab.

Udover certificeringen har Peak også modtaget en pris for at være blandt eliten af bedste arbejdspladser i Danmark. Det er resultatet af mange års fastholdelse og udvikling af Peaks DNA og kultur. Resultaterne har skabt stor glæde internt og Patrick Sorrentino, administrerende direktør for Peak Consulting Group, tilføjer:

Peak Consulting Group har opnået en samlet score, der ligger langt over landsgennemsnittet og er dermed blandt de allerbedste arbejdspladser i Danmark i 2018.

Skal en karriere i Peak være dit næste træk? Læs mere

patrick Sorentino, forandringsledelse

Patrick Sorrentino

CEO

Vi er glade og stolte. Vi er inde i en stejl vækstkurve og har i den forbindelse et stærkt fokus på at holde fast i vores oprindelige værdier og at være et godt sted at arbejde

Du er velkommen til at kontakte os

[email protected] | Tlf: 3526 2880