SAFe tips og tricks som alle kan bruge - Peak Consulting Group A/S - COM
peak logo

NO

Tænk stort, start småt

SAFe tips og tricks som alle kan bruge

Print Friendly, PDF & Email

Kom til webinar med  Jonas Högstrand, der gennemgår udvalgte elementer i SAFe, der alle kan bruges her og nu uden at skulle implementere hele det enorme rammeværk. Lyt med, og kom godt i gang med SAFe.

SAFe for de store – men også for de små

I SAFe tips og tricks fortælles der om at SAFe er det mest brugte rammeværk til at skalere agile metoder til en hel organisation. Rammeværket adresserer alt fra det lille agile team til porteføljestyring på tværs af flere hundrede teams og alt der imellem. 

Det gør det oplagt til store organisationer, der arbejder agilt fra top til bund. Men det betyder også, at SAFe indeholder mere guidance, end de fleste kan rumme på én gang.

Med andre ord: Hvis SAFe var en bog, ville den fylde mange, mange tusind sider. Så hvad nu hvis man ikke er en kæmpeorganisation med programkontorer og porteføljestyring?

SAFe er mere end et rammeværk

Kan man få værdi af SAFE, når man sidder med et lille forkølet projekt langt ude i hjørnet af en middelstor organisation, der ikke er særligt agil? Ja!

Det kan man! Udover at være et rammeværk er SAFe nemlig også en fantastisk samling af agile praksisser, der også kan virke mere isoleret.

Og du kan sagtens plukke rosinerne fra kagen. Mange gange er den bedste måde at komme i gang på faktisk at begynde med at bruge noget, der løser et konkret behov.

På webinaret SAFe tips og tricks kommer Jonas Högstrand med konkrete bud på, hvordan du kan tage udvalgte aspekter af SAFe og implementere i dit projekt efter behov – uden nødvendigvis at inddrage hele organisationen eller omlægge hele projektstrukturen. 

Hvem er målgruppen?

Webinaret er for dig, der har snuset lidt til SAFe, men som måske ikke helt er klar til at gå hele vejen men en agil transformation endnu.

Du bliver introduceret til effektive agile værktøjer, og hvordan du isolerer og “nedskalerer” dem til at fungere i dit projekt. På den måde, kan du tage de første spæde skridt på din agile rejse. 

4 January, 2021
Kl.08:00
Online
Pris. 0 kr.

Indlægsholdere

Facilitator:

Det agile Danmark
Jonas Högstrand

Management Consultant

Publikationer

Den agile undersøgelse 2021
PRINCE2 Agile manual på engelsk
DKK. 1195 kr.

Kommende events

Ingen nye events