Hvor agile er Danmark - Peak Consulting Group A/S - COM
peak logo

NO

Gratis Webinar

Hvor agile er Danmark

Print Friendly, PDF & Email

Bliv helt opdateret på det agile Danmark, når Jens Christensen og Jonas Högstrand præsenterer resultaterne fra årets agile survey.

Peaks agile undersøgelse har for 3. år i træk samlet landets agile praktikere og med deres erfaringer og input kortlagt det agile landskab fra A-Z.

Og den 19. maj offentligøres resultaterne live, når vores to eksperter sætter besvarelserne under lup og gennemgår alt fra tendenser til problematikker i årets undersøgelse. 

Kom bag om tallene, og øg din indsigt

Hver en sten er bliver vendt, og alle tendenser diskuteret på dette webinar.  Det betyder, at du som deltager bliver klogere på ting som: 

Kom bag om tallene, og øg din indsigt

Hver en sten er bliver vendt, og alle tendenser diskuteret på dette webinar.  Det betyder, at du som deltager bliver klogere på ting som: 

  • Hvor kommer alle de nye Scrum Masters fra? Og hænger svaret på det spørgsmål sammen med virksomhedernes top tre udfordringer?
  • Kan SAFe tage hele virksomheden til business agility nirvana, eller skal det bruges i specifikke hjørner, side om side med andre tilgange? Én rolle skiller sig ud som den sværeste at lykkes med.
  • Vi fortæller dig, hvilken det er. Vi sætter det også i perspektiv af de mere eller mindre modne agile virksomheder. Hvor mange implementerer agilitet med en vandfaldsplan?
  • Og hvor mange gør det fuldstændig uden plan?
  • Hvad kan du realistisk forvente af din agile transformation?
  • Hvilke mål sætter virksomhederne sig, og hvad lykkes de rent faktisk med?
  • Er kravspecifikationen død? Hvor mange bruger stadig en detaljeret kravspecifikation, før de starter udviklingen?

Det kommer blandt andet til at handle om motivationen bag at implementere agile arbejdsmetoder til hvad man de facto har fået ud af dem.

Men vi kommer også til at belyse værdimåling, rekruttering og leverandørsamarbejder i agile sammenhænge. Endelig giver undersøgelsen også et pejlemærke om fremtiden, og hvilke rammeværker og roller, danske organisationer forventer at anvende i den nære fremtid.

Det giver dig mulighed for at se ind i dit eget agile spejlbillede, og sammenligne din organisation med lignende agile organisationer.

19 May, 2021
Kl.08:29
Online
Pris. 0 kr.

Indlægsholdere

Facilitator:

Det agile Danmark
Jens Christensen

Partner

Publikationer

Den agile undersøgelse 2021
PRINCE2 Agile manual på engelsk
DKK. 1195 kr.

Kommende events

Ingen nye events