Hvad betyder Half Double for porteføljestyring? - Peak Consulting Group A/S - COM
peak logo

NO

Half Double er ikke kun til det isolerede projekt

Hvad betyder Half Double for porteføljestyring?

Print Friendly, PDF & Email

Med Half Double-metodologien får klassisk projektledelse en agil saltvandsindsprøjtning, som har dokumenteret effekt på både projekternes varighed og resultater.

Men hvordan udvinder man de rette Half Double-værktøjer fra det enkelte projekt og skalerer det ud i hele organisationen? På dette gratis webinar kigger vi nærmere på, hvordan Half Double skal tænkes ind i porteføljestyring. Og vi tager udgangspunkt i Danmarks måske mest rutinerede Half Double-organisation: Forsvaret. 

Få indblik i Forsvarets porteføljestyring

Mød major og chef for Kompetencecenteret i Forsvarsministeriet, Morten G. Salomonsen, der med stor effekt har udbredt Half Double-værktøjer i porteføljen. Morten giver dig et indblik i, hvordan de i forsvaret griber porteføljestyring an med fokus på prioritering, levedygtige teams og projekter og ikke mindst balancering af opgaver. Du får naturligvis også mulighed for at stille Morten spørgsmål, så du kan bygge videre på hans erfaringer, når du selv skal i gang med Half Double i porteføljeregi. 

Hvem er målgruppen?

Webinaret er for alle som arbejder med projekter og dets gennemførsel, som f.eks. projektleder, projektdeltager, styregruppemedlem, leder, PMO’er eller blot ønsker inspiration til værktøjer der bruges i projektverdenen. Det er en fordel, hvis du allerede har et overordnet kendskab til Half Double. Det kan du få lige her.

Dit udbytte af webinaret
  • Introduktion til porteføljestyring med Half Double
  • Indsigt i, hvordan brugen af Half Double påvirker porteføljen
  • Inspiration og yderligere kendskab til Half Doubles værktøjer i skaleret format
  • Indsigt i en dansk organisations erfaringer med Half Double porteføljestyring
  • Mulighed for at stille spørgsmål om både Half Double og porteføljestyring

12 February, 2021
Kl.09:00
Online
Pris. 0 kr.

Indlægsholdere

Facilitator:

Half Double
Niels Kjærsgaard

Management konsulent

Kommende events

Ingen nye events