Statens business case-model 4.1 - Peak Consulting Group A/S - COM
peak logo

NO

Gratis webinar

Bliv fortrolig med statens business case-model 4.1

Print Friendly, PDF & Email

Bliv helt fortrolig med den nye version af statens business case-model og lær, hvordan du får det optimale ud af opdateringen.

1. februar 2021 blev version 4.1 af Statens business case-model obligatorisk at anvende for nye statslige it-projekter. Men hvad er ændret i modellen? Og hvad indebærer opdateringen for dig som bruger? Vær med, når Jeppe Drivsholm Eriksen bryder modellen ned i mindre dele, og hjælper dig med at skabe overblik.

Nøgleordet er ”enkelthed”

Det altoverskyggende formål med opdateringen har været at forenkle brugeroplevelsen og sætte anvendelighed i højsædet. Det har resulteret i, hvad Digitaliseringsstyrelsen selv kalder for ”den bedste udgave af statens business case-model til dato”. Det indebærer blandt andet, at du som bruger nu selv kan vælge detaljeringsniveauet i modellen: en standardindstilling, der forsimpler visse funktioner, eller en brugerdefineret indstilling, der introducerer flere og nye funktioner til den erfarne bruger.

Det bliver nemmere at skabe overblik

For at understøtte brugervenligheden har modellen også fået en grafisk overhaling, en forsimplet forside og et redesignet og hyperfunktionelt dashboard, der øger overblik og brugeroplevelsen mærkbart. Formålet er, at du som bruger skal kunne komme endnu hurtigere i gang med at bruge modellen. Er du ny bruger, vil du desuden kunne benytte dig af vejledningstekster og en FAQ, der er tilgængelige i selve modellen.

25 March, 2021
Kl.08:00
Online
Pris. 0 kr.
Bliv fortrolig med Statens business case

1. februar 2021 blev version 4.1 af Statens business case-model obligatorisk at anvende for nye statslige it-projekter.

Play Video

Indlægsholdere

digitaliseringsstyrelsen

Facilitator:

357

Publikationer

Ingen publikationer

Kommende events

Ingen nye events