Er du i det rigtige konsulenthus? - Peak Consulting Group A/S - COM
peak logo

NO

Artikel

Er du i det rigtige konsulenthus?

Print Friendly, PDF & Email

Hvis kanindræberkurser og mersalg er dine primære interesser, er vi ikke stedet for dig

Bare rolig, det kræver ingen irrelevante styrkeprøver at bevise dit værd som konsulent hos os.

I Peak Consulting Group giver vi dig frihed til, at du kan holde fokus på at levere på Danmarks mest spændende kundeopgaver. Vi er nemlig ikke i tvivl om, at dygtige konsulenter er allerbedst, når de får lov at fordybe sig i det, de er gode til. Vores konsulenter 59-årige Anette Zobbe og 42-årige Michael Elkær Meisner er vidt forskellige steder i deres karrierer. Alligevel er de ikke i tvivl om, hvorfor Peak Consulting Group er det rigtige konsulenthus for dem. Faktisk kan de give rigtig mange gode grunde, men vi har udvalgt tre:

1. Ingen skjulte dagsordener (her kommer mersalg af sig selv)

I Peak er salg og rådgivning skilt ad, og derfor har ingen konsulenter salgsmål.

Anette Zobbe nyder, at hun ikke behøver at tænke i mersalg, når hun er ude hos en kunde. Samarbejdet med Forsvaret, som er hendes primære kunde, er et godt eksempel på, at kvalitet i opgaveløsningen og den gode relation giver flere opgaver helt af sig selv.

“Jeg behøver ikke tage på energiske teambuildingkurser i vildmarken med mine konsulentkolleger, så vi internt kan konkurrere om titler. Og når jeg løser opgaver, får jeg en fortrolighed med ledelsen hos den kunde, jeg arbejder for. Den bliver heldigvis ikke forstyrret af, at jeg bliver presset til at tænke i konstant mersalg. Når der alligevel er mersalg, er det som et resultat af det gode samarbejde. For mersalg for salgets skyld er og skal aldrig være mit fokus som konsulent i Peak,” siger Anette. 

Michael Meisner er også glad for ikke at være tvunget til at have sælgerhatten på, når han er hos en kunde. Det giver ham nemlig plads til at fokusere 100 % på den opgave, han er hyret til at løse. Samtidig værdsætter han, at der ikke hersker et typisk hierarki internt. Efter hvert afdelingsmøde i Peak Consulting Group bliver der fx holdt ’open mic’, hvor alle konsulenter i plenum kan få lettet hjertet for stort og småt. Michael har flere gange selv grebet mikrofonen. “Her er der plads til, at du kan sige din mening. Den flade ledelsesstruktur gør, at vores ledelse lytter og er åbne for kritik. Det tror jeg er ret atypisk for et konsulenthus i den her størrelse.”

2. Fagligheden kommer ALTID først (og kurser er kun en sms væk)

Anette har været leder for 35 ansatte i det offentlige og undervist i en anden konsulent- og kursusvirksomhed.

Der handlede det dog mest om at hoppe ind og ud af opgaver. “I Peak er vi kendte for at være knalddygtige i projektledelse, og jeg får lov at være på en konsulentopgave i længere tid. Det er nemlig i det lange seje træk, hvor der er fokus på relationer og mennesker i forandring, at jeg kan rykke noget – både hos kunden og i min egen faglige udvikling,” siger Anette, der også har en efteruddannelse i organisationspsykologi.  

Michael har trådt en mere utraditionel vej ind i konsulentfaget. Som meget ung fængselsbetjent udviklede han en interesse for it-løsninger til de administrative opgaver i Herstedvester Fængsel. Siden har han videreuddannet sig på et højt niveau, især inden for ITILIPMA og PMI. Derfor ved han også, hvad efteruddannelse kan gøre for både motivation, faglighed og karrieremuligheder. 


”Et nyt kursus er kun en sms væk i Peak, blandt andet fordi vi også har en kursusafdeling, der hjælper os med alle de relevante certificeringer og best practices. Desuden har vi de samme konsulenttitler, og jeg oplever en stor medmenneskelighed blandt mine kolleger. Selvom vi er meget forskellige, så er der mange venskaber på tværs,” siger Michael. Det er særligt den gensidige respekt og begejstring for hinandens faglige udvikling, der motiverer.

Vi har en kursusafdeling, der hjælper os med alle de relevante certificeringer og best practices.Michael Meisner

3. Fleksibilitet giver frihed (Ja, vi ser rent faktisk vores børn og børnebørn)

Selvom bleskift og barsel umiddelbart rimer dårligt på nystrøgede skjorter og konsulenttimer, så kan 42-årige Michael både have faglige ambitioner og tid til at være småbørnsfar. 

I øjeblikket løser han fx en større opgave for AP Pension, mens han på hjemmefronten netop har budt et nyt familiemedlem velkommen.

“Hos os er der fokus på opgaven, og der er fuld tillid til, at du selv planlægger din tid optimalt. Det gør, at jeg kan nå at være sammen med mine børn, når jeg kommer hjem. I perioder arbejder jeg efter, de er lagt i seng. I andre perioder er det slet ikke nødvendigt. Det er work-life-balance for mig og fedt, at mit arbejde handler om at løse en udfordrende opgave fremfor at tælle timerne,” siger han. 

Og selvom Anette brænder for sit fag og altid leverer lidt ekstra, formår hun alligevel at holde sin arbejdsuge inden for 39 timer. Hun bliver motiveret af den store frihed, der også kommer med et stort ansvar. Det gør, at hun også kan nå at have tid til sit barnebarn.

Vi har en lønmodel, der sikrer, at du hver måned har en fast god månedsløn. Og hvis du så knokler ekstra i en periode, så bliver du også belønnet. Her er fagligheden i centrum, og derfor er Peak det helt rigtige konsulenthus for mig

Du er velkommen til at kontakte os

[email protected] | Tlf: 3526 2880