Kunsten at lykkes med sine strategiske mål er i høj grad baseret på evnen til at balancere mellem daglig drift og udviklingsinitiativer. Formår organisationen ikke at balancere disse, vil resultatet være enten strategisk stilstand eller projektforstoppelse. Begge dele kan være dræbende for strategien.  
Som porteføljeleder er det din opgave at danne overblikket over projekter og sikre den balance, der gør det muligt at udvikle jer mod de strategiske mål. Desuden skal du være i stand til konstant at revurdere og rekalibrere porteføljens ressourcer, så de hele tiden er i takt med den kontekst, I som virksomhed befinder jer i. Det kræver et indblik i gevinster vs. risici og evnen til at reagere hurtigt på uforudsete hændelser og forskydninger. 
På Management of Portfolios (MoP) Practitioner kurset bygger vi videre på MoP Foundation og giver dig en dybdegående indsigt i alle de nødvendige trin til at definere og levere en portefølje af initiativer. Undervisningen er case-orienteret, og udforsker de gældende principper for best practice, som du og din organisation har brug for, for at sikre succesfuld porteføljeledelse

Print Friendly, PDF & Email