Om Peak - emagine courses
Om Peak

Det skal gøres ordentligt

Print Friendly, PDF & Email

Når du beder Peak om hjælp, er vores mål at løse opgaven så godt, at vi hurtigst muligt gør os selv overflødige i din organisation.

Opskriften er ikke bare høj faglighed, men også gode relationer. Det er den kombination, vi gerne vil understrege med vores virksomhed.

samarbejde

Hvem vi er

Vi er et management konsulent- og kursushus, der spænder bredt mellem professioner og specialister. Fælles for os alle er dedikationen til vores faglighed, og hvordan vi bedst bringer den i spil hos vores kunder, så der skabes den ønskede forandring. 

Hvad vi gør

At hyre eksterne konsulenter er at invitere fremmede mennesker ind i sin organisation. Det bliver kun en succes, hvis den fremmede formår at begå sig. Indsigt og erfaring gør det ikke alene. 

Derfor går høj faglighed og gode relationer hånd i hånd, når vi byder ind med vores konsulenter. Og det gælder, uanset om det er en agil transformation, et it-udviklingsprojekt eller en sourcingopgave, der er tale om. 

 

 

Half Double Practitioner
Patrick Sorrentino

Hvad vi tror på

Peak blev startet ud fra den overbevisning, at man kommer længst med ordentlighed og ydmyghed. Det er vores ambition, at vores konsulenter skal opfattes på lige fod med de ansatte i den organisation, de træder ind i.

Det kræver en evne til at kunne tilpasse sig og skabe tillid. Kort sagt at opføre sig ordentligt. Det kommer til udtryk i alt lige fra at rydde vores egen kaffekop op til altid at overlevere tingene ordentligt, når opgaven afsluttes.

Læs vores cases

Finansiel virksomhed skabte best practice inden for informationssikkerhed 
Bank øgede cyber security med nyt it koncept
Myndighed sparede 3 mio. ved agilt udviklingsprojekt

Du er velkommen til at kontakte os

[email protected] | Tlf: 3526 2880

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]