Projektleder Forum

Et nyt mødested for projektledere

Print Friendly, PDF & Email

Projektleder Forum er et nyt gratis netværk for projektledere i Danmark. Her mødes vi og drøfter de temaer, der knytter sig til det at være udøvende projektleder i en tid med hybride og agile alternativer. Formålet er at sikre, at de mange gode erfaringer og overvejelser, der er gjort ude i de enkelte organisationer, kommer andre fagfolk til gode.

Hvad får du ud af netværket?
Henrik Timm

Henrik Timm

Partner og konsulent

Send mail

Hvem kan deltage?

Netværket er for alle, der arbejder med projekter, og som gerne vil bliv ved med aktivt at udvikle deres faglighed. Som projektleder er du nærmest selvskrevet til netværket, men også porteføljeledere, styregruppemedlemmer og projektejere kan få en masse ud af at deltage. Det vigtigste er, at du er interesseret i at høre på andres, men også dele erfaringer fra din egen praksis. 

Er du selvstændig eller konsulent er dette ikke netværket for dig. Vi forbeholder os retten til at afvise din ansøgning, hvis vi ikke mener, at du passer ind i målgruppen. Som selvstændig kan du i stedet blive en del af vores udvidede konsulentnetværk, der også har flere årlige netværksarrangementer. 

Se vores events

En karriere som konsulent?
december 14, 2023
Next Agile
oktober 3, 2023
Bæredygtig Projektledelse
august 30, 2023

Du er velkommen til at kontakte os

[email protected] | Tlf: 3526 2880