Bæredygtig Projektledelse - emagine courses

Bæredygtig Projektledelse

Print Friendly, PDF & Email
Vær med til at finde løsninger på den bæredygtige omstilling 

Der er ingen tvivl – bæredygtighed skal på dagsordenen – men de fleste har udfordringer med at komme rundt om begrebet. Bæredygtighed er for mange en stor mundfuld og det er svært af finde en god vej til at komme i gang. Hvordan ser vi udbyttet, er det kun for udvalgte projekter eller skal vi alle arbejde med bæredygtighed? 

Vær med i vores nye netværk, hvor vi sammen forsøger at blive klogere på, hvordan vi får bæredygtighed ind i fremtidens projekter. I netværket vil vi sammen se på hvad der rør sig, hvor vi har vores fokus, drøfte de udfordringer, vi møder og sparre om løsninger. Vi forventer at mødes ca. 3 gange om året. På vores første møde vil Lisbeth Lemonius, fra SOS International fortælle hvordan de er i gang med at få bæredygtighed ind i deres IT-projekter, inspireret af Responsible Project Management-rammeværket (RPM ®). 

Netværket er for dig der arbejdet med projekter, programmer, PMO etc. og har lyst til at justere det traditionelle tankemønster og i sætte gang i reelle handlinger mod bæredygtige projekter. 

Bemærk: Alle vores events/fora er henvendt til vores kunder med samme faglige interesser. Vi forbeholder os retten til at afvise din tilmelding, hvis vi ikke mener, at du passer ind i målgruppen. Som freelance/selvstændig kan du i stedet blive en del af vores udvidede konsulentnetværk, der også har flere årlige netværksarrangementer. 

Bemærk: Tilmeldingen er lukket

30 august
Kl. 15:00
- Kl. 17:00
Sydhavnsgade 16, 2400 København
Gratis

Bemærk: Kræver cookie consent

Skriv til [email protected], hvis du oplever problemer

Dem møder du

lisbeth lemonius
Responsible Project Management i SOS International

Lisbeth Lemonius

Sos logo
Læs beskrivelsen

Som it projektleder i SOS International arbejder Lisbeth pt. i det tværgående projekt “SMS optimerings Potentiale”. Her er målet at begynde at arbejde med øje for bæredygtighed gennem Responsible Project Management-rammeværket i kombination med FNs verdensmål. Lisbeth kommer blandt andet til at præsentere, hvilke modeller hun bruger i sit projektlederarbejde til at koordinere og facilitere de bæredygtige tiltag. 

lotte astrup
Indsigter fra undersøgelsen om bæredygtig projektledelse i Europa

Lotte Astrup, Subject Matter Expert

Læs beskrivelsen

Lotte Astrup er management konsulent og Peaks helt egen Subject Matter Expert når det kommer til bæredygtig projektlede. Udover at undervise på vores kursus i bæredygtig projektledelse, er hun også den, der er helt inde i EU-direktiver, rammeværker og bæredygtige projektmodeller. 

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Program:

Kl.15:00 Kl.15:15 Velkomst
Kl.15:15 Kl.16:00 SOS International ”Optimerings potentiale & bæredygtighed i IT-projekter” ved Lisbeth Lemonius, IT Project Manager
Kl.16:00 Kl.16:10 Pause
Kl.16:10 Kl.16:30 Præsentation af vores tilgange til bæredygtighed, herunder egne erfaring, løsninger og muligheder
Kl.16:30 Kl.17:00 Foreløbige resultater fra bæredygtighedsundersøgelsen

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]