Next Agile - emagine courses

Next Agile

Print Friendly, PDF & Email
Hvordan kan vi tilpasse vores organisationer til at være mere effektive og skabe den ønskede værdi? Dette spørgsmål er kernen for Next Agile, hvor vi udforsker nye organiseringsformer i det agile og forskellige perspektiver på at arbejde skaleret agilt.

På Next Agile dyrker vi det skalerede agile, hvad sker der på området, og hvordan fremtidens organisering ser ud. Bliv inspireret af indlæg fra nogle af Danmarks mest spændende cases, vær med til at netværke og deltag i super spændende dialoger og refleksioner.

Next Agile (det tidligere SAFe Forum) er et gratis arrangement til de danske virksomheder, som arbejder skaleret agilt, og som både søger inspiration, konkrete erfaringer og ikke mindst det at netværke med ligestillede fra andre organisationer. Vi forbeholder os retten til at afvise din tilmelding, hvis vi ikke mener, at du passer ind i målgruppen. Som freelance/selvstændig kan du i stedet blive en del af vores udvidede konsulentnetværk, der også har flere årlige netværksarrangementer. 

UDSOLGT – Skriv dig på venteliste her
* indicates required
Nyhed *

3 oktober
Kl. 12:30
- Kl. 17:30
Scandic hotel, Sydhavns Pl. 15, 2450 København
Gratis

Bemærk: Kræver cookie consent

Skriv til [email protected], hvis du oplever problemer

Dem møder du

Malene Vestergaard, Head of IT PMO and ways of working i Novozymes
Læs beskrivelsen

For Novozymes handler deres agile rejse om at skabe ”New Ways of Working”. Det har de valgt at gøre med alt det gode fra SAFe, Scrum og Lean, blandet godt sammen med sund fornuft og forretningsforståelse. Novozymes har gennem årene fået bygget deres eget ”Novozymes IT rammeværk” som passer til deres behov og kontekst. Hør bl.a. hvordan Novozymes IT arbejder med 3 lags portefølje governance og kvartalsvis taktisk planlægning.

 

christian danske bank
Christian Christensen, Head of Agile Coaches, Better Ways of Working i Danske Bank
Læs beskrivelsen

Hvordan styrer Danske Bank deres agile transformation med mere end 4.000 medarbejdere i udviklingsfunktionen?

Danske Bank fortæller hvordan de har valgt at drive deres transformation fremad. De sætter bl.a fokus på hvordan de har ændret deres coaching model, og hvordan de planlægger at supportere og skalere organisationen for at kunne understøtte den nye strategi i Danske Bank ”Forward ‘28”.

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Program:

Kl.12:00 Kl.12:30 Ankomst og frokostbuffet
Kl.12:30 Kl.13:30 Velkommen v. Jens Christensen og Karina Nordvig Davids, Peak Consulting Group, part of emagine Hvad sker der i markedet på det agile? Hvad siger den nye Agile undersøgelse?
Kl.13:30 Kl.14:00 Workshop/dialog ved bordene
Kl.14:00 Kl.15:00 Indlæg Novozymes, v. Malene Vestergaard
Kl.15:00 Kl.15:30 Pause
Kl.15:30 Kl.16:30 Indlæg fra Danske Bank, v. Christian Christensen
Kl.16:30 Kl.17:00 Plenum opsamling
Kl.17:00 Kl.17:30 Networking, vin og chips

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]