Review hos Statens It-råd - emagine courses
Case

Myndighed gennemførte review hos Statens It-råd

Print Friendly, PDF & Email

Peak hjalp en statslig myndighed med at kortlægge sine it-systemer og udfærdige en it-handlingsplan, så myndigheden gennemførte review hos Statens It-råd.

Problem

En statslig myndighed skulle til review hos Statens it-råd. I den forbindelse stod myndigheden med en række opgaver, der skulle udføres i processen om til reviewet:

  • Forberedende proces med statusmøde hos sekretariatet for Statens It-råd
  • Kortlægning af myndighedens forretningskritiske systemer
  • Udarbejdelse af it-handlingsplan og systemliste
  • Selve reviewet hos Statens It-råd

Løsning

Peaks konsulent overtog rollen som projektleder for review processen og var ansvarlig for færdiggørelse af kortlægningen af myndighedens systemer og udfærdigelse af it-handlingsplanen. I den forbindelse blev der afholdt en række møder med de ansvarlige på de forskellige faglige områder, relevante interessenter og ledere. For at kunne kommunikere kortlægningen udformede Peak en række overbliksdokumenter der muliggjorde en dialog om systemerne og deres organisatoriske konsekvenser. Gennem processen trak Peaks konsulent på kompetencer inden for leverandørstyring, udvikling, sikkerhed, kontraktstyring, økonomi og interessenthåndtering. Resultatet var, at myndigheden gennemførte reviewet hos Statens It-råd.

Resultater

0 timer
brugte konsulenten på at få myndigheden gennem
0 mdr.
fra Peak overtog opgaven, til reviewet var gennemført.

Skal vi orkestrere jeres forløb?

Der er mange nøglepersoner (både eksterne og interne), der skal involveres i forberedelsen, hvilket gør det ekstremt vigtigt, at rækkefølgen på møder og workshops nøje orkestreres med respekt for den begrænsede kalendertid til rådighed.

I Peak har vi et fuldt koncept for, hvordan vi assisterer myndigheder med at forberede sig til et review. Det inkluderer foruddefinerede workshops og mødeagendaer, hvor vi effektivt får inddraget og sikret sammenhæng og integritet mellem leverancerne. Med andre ord, så sørger vi for at det gøres ordentligt.

Læs vores andre cases

Finansiel virksomhed skabte best practice inden for informationssikkerhed 
Bank øgede cyber security med nyt it koncept
Myndighed sparede 3 mio. ved agilt udviklingsprojekt

Du er velkommen til at kontakte os

[email protected] | Tlf: 3526 2880

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]