Peak rammeaftale med Nationalbanken - emagine courses
Artikel

Peak vinder rammeaftale med Nationalbanken

Print Friendly, PDF & Email

Vi er stolte af at kunne offentliggøre, at Peak Consulting Group har vundet en rammeaftale med Danmarks Nationalbank.

I tildelingsbrevet fremgår det, at på baggrund af en samlet evaluering, hvor prisen blev vægtet med 30% og kvaliteten med 70%, er det blevet vurderet, at Peaks tilbud økonomisk og kvalitetsmæssigt var det mest attraktive til at indgå i rammeaftale.

Rammeaftalen indebærer, at Peak som den bedste leverandør skal assistere Nationalbanken med projekt- og programledelse samt business case og gevinstrealisering de næste fire år.

Det er vi meget stolte af, og vi ser frem til et samarbejde med Danmarks Nationalbank.  Derfor går vi i Peak det nye år i møde med spænding. og glæder os over det forgangne år, som udover at sikre et langsigtet og strategisk vigtigt samarbejde med Nationalbanken gjorde os rigere på vundne opgaver og samarbejdsaftaler med blandt andet Københavns Kommune, SKAT, Aalborg Universitet og Banedanmark på flere af vores strategisk fagområder inden for IT-sikkerhed, Compliance, projektledelse, bistand og assistance i forbindelse med udbud, indkøb og anskaffelser samt kurser og uddannelse indenfor projektcertificering.

Vi er nu endnu lettere at samarbejde med

I Peak arbejder vi kontinuerligt på at blive den foretrukne samarbejdspartner for vores kunder, og dette indebærer også, at vi har de kommercielle aftaler på plads. Her ses et udsnit af vores rammeaftaler:

Samarbejde Peak

patrick Sorentino, forandringsledelse

Patrick Sorrentino

CEO

Vi kunne offentliggøre, at Peak Consulting Group har vundet en rammeaftale med Danmarks Nationalbank

Supplér din viden med et kursus

Du er velkommen til at kontakte os

[email protected] | Tlf: 3526 2880

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]