Peak køber Asseco DKs it-konsulenter - Peak Consulting Group
Artikel

­Peak styrker sin position indenfor rådgivning ved køb af Asseco DKs IT-konsulentforretning.

Print Friendly, PDF & Email
Som led i en større ekspansionsstrategi har Peak Consulting Group, der netop er blevet en del af milliardkoncernen emagine (tidligere ProData Consult), købt Asseco Danmarks IT-konsulentaktiviteter. 

Peak Consulting Group har købt Asseco Danmarks konsulentforretning indenfor IT-arkitektur og IT-sikkerhed. Opkøbet er en del af en planlagt udvidelse, hvor konsulentydelserne inden for projektledelse, forretningstransformationer, IT-service management, sourcing og agil udvikling styrkes

”Det er en fantastisk nyhed,” siger Patrick Sorrentino, CEO i Peak Consulting Group og kommende administrerende direktør i emagine Danmark. ”Med de nye kræfter fra Asseco bliver vi for alvor en mere helstøbt leverandør af rådgivning til vores kunder. Jeg glæder mig til at kunne tilbyde endnu flere kompetente kræfter, der skal hjælpe med at gøre en forskel ude i organisationerne.” 

Opkøbet af Assecos aktiviteter vil styrke Peak Consulting Groups position, som et af Skandinaviens førende management konsulenthuse. En forestående fusion med emagine betyder, at Peak bliver en del af emagine-koncernen, hvor godt 850 nye kolleger på tværs af 10 lande danner rammerne om en ambitiøs vækstrejse i Europa. Både Peak og Asseco Danmark er etableret med en hybrid konsulentmodel, der kombinerer salg af fastansatte og freelancekonsulenter. Denne fleksible model er også en vigtig del af emagines nye strategi, og særligt på rekrutteringsfronten har man store forventninger til at en bred tilgang til specialistkompetencer vil være en konkurrencefordel.

“Jeg ser frem til at blive en del af emagine og være med til at opbygge en ny service inden for IT- arkitektur, design og udvikling,” siger Thomas Götzsche, partner og Senior IT Architect i Asseco Danmark. ”Der bliver nok at lave, og jeg håber, at vi med emagines professionelle og fleksible set-up kan tiltrække flere af de mange meget dygtige folk, jeg gennem tiden har samarbejdet med.”

Om Peak Consulting Group 

Peak Consulting Group A/S, etableret i 2006, leverer konsulentydelser og kompetenceudvikling med særligt fokus på ledelse af strategiske projekter og forretningstransformationer. Virksomheden, der har hovedsæde i København og afdeling i Oslo, engagerer på daglig basis mere en 150 erfarne IT- og managementkonsulenter. Kundeporteføljen tæller større private virksomheder, ministerier samt styrelser, regioner og kommuner.

Peak Consulting Group var indtil 2022 ligeledes ejet af Asseco-koncernen. I 2022 forventes det at Peak omsætter for en kvart milliard kroner.

Om emagine  

emagine, stiftet i 1994 som ProData Consult, er et af Europas førende leverandører af high-end forretnings- og IT-konsulentydelser. emagine tilbyder konsulentydelser i kraft af et omfattende netværk af freelancere, Nearshoring-as-a-Service fra tre hubs i Polen samt en række Managed Services.

Selskabet købte i 2021 det franskbaserede emagine Group. Dermed blev en førende markedsposition i Norden og Polen udstrakt til Frankrig, Tyskland og Storbritannien. Ud over emagine Group i 2021 købte selskabet irske Aspira i 2022, norske Bragd Consulting Network i 2021, norske Amesto Consulting i 2020 og svenske Sourcing Network i 2019.  

emagine tæller i alt 24 kontorer med mere end 850 medarbejdere i ti lande og råder over mere end 4.500 konsulenter på kontrakt. Dertil kommer et netværk på 40.000+ ekspert-konsulenter. Forventet omsætning for 2022 er 4 mia. kroner.  

Selskabets majoritetsaktionær er Axcel.  

Mette muxoll schou

Mette Muxoll Schou

Med de nye kræfter fra Asseco bliver vi for alvor en mere helstøbt leverandør af rådgivning til vores kunder. Jeg glæder mig til at kunne tilbyde endnu flere kompetente kræfter, der skal hjælpe med at gøre en forskel ude i organisationerne.

- Patrick Sorrentino

Supplér din viden med et kursus

Du er velkommen til at kontakte os

[email protected] | Tlf: 3526 2880

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]