Projektlederuddannelsen - emagine courses

Projektlederuddannelsen

projektlederuddannelsen
Gennem 3 forløb fokuserer vi på de forskellige roller, du som projektleder skal beherske: Projektstyrer, teamleder og lederskabet i forhold til f.eks styregruppen. Det sikrer, at du tilegner dig både de benhårde kompetencer i styring og dokumentation, men også gennemslagskraften som facilitator og praktisk træning i lederskab. Med andre ord alt det, den komplette projektleder skal rumme for at skabe resultater i projektet og gevinster for hele organisationen. 

Hvert modul består af 3 dage og kan tages uafhængigt af hinanden. 

Sammensæt selv din Projektlederuddannelse – vælg de datoer, der passer for dig

Uddannelsen består af disse moduler:

Tilmeld dig alle 3 moduler på én gang og spar 20% på den samlede Projektlederuddannelse.

Modulerne kan købes hver for sig og tages individuelt. Men du sparer 20%, hvis du køber den samlede uddannelsespakke, som består af de tre moduler til kr. 34.500, frem for at købe kurserne hver for sig*. Du sparer ca. 10%, hvis du vælger at købe 2 af de 3 moduler til kr. 26.000.

*Kurserne skal bestilles samlet og afvikles inden for et år i den rækkefølge, der passer dig bedst – det er dog en forudsætning ved deltagelse i Det effektive projektteam og Dit personlige lederskab at du har gennemført Resultatorienteret projektstyring eller har en viden der er tilsvarende dette modul. Såfremt du afmelder et af kurserne, vil du blive faktureret fuld pris på det kursus, du har deltaget på.

Projektlederuddannelsen

Modul 1

Resultatorienteret projektstyring

På kurset ”Resultatorienteret projektstyring” bliver du trænet i alt fra de basale styringsmetoder til den pallette af værktøjer, der sikrer, at dine projekter lykkes. Det indebærer bl.a. et intensivt fokus på nogle af de redskaber, som alle projektledere kender, men som alt for få aktivt benytter i deres projektstyring – på bekostning af projektets succes!

No data was found
No data was found

Modul 2

Det effektive projektteam

Der kan være nok så meget styr på dokumentationen, men selv den grundigste risikoanalyse er nyttesløs det øjeblik, dit team falder fra hinanden. På kurset ”Det effektive projektteam” går vi derfor i dybden med den (måske) vigtigste projektlederdisciplin af dem alle: teamledelse.

Modul 3

Dit personlige lederskab

På kurset ”Dit personlige lederskab” bliver du klogere på, hvordan effektivt lederskab kan gennemføres praksis. Det gør du ved at identificere dine styrker og svagheder, og hvordan du bringer dem i spil på en måde, der skaber resultater i organisationen.

Især skal du lære at lede opad, så du kan give din styregruppe de optimale rammer for at tage beslutninger, og indad, så du kan planlægge din egen tid og indsatser bedre.

No data was found

PRINCE2 Foundation

Kurset gav en rigtig god indflyvning til PRINCE2-universet, der klædte os bedre på til at strukturere projekter af forskellig karakter. Jeg har fået en langt bedre forståelse for, hvordan gode projekter kan styres. Ofte er man så fokuseret på at nå i mål med projekterne, at man glemmer at tænke mere holistisk fra start. Underviseren har rigtig dygtigt vist, hvorfor det er en forudsætning for at lykkes med gode projekter, at projekter planlægges. 

Kenneth Hjorth-Hansen, PRINCE2 Foundation

PRINCE2 Foundation

I can say with confidence that my expectations were met and I am happy with my decision to take the course. In terms of key takeaways from the course, for me this would be the fact that PRINCE2® can be tailored to suit any project, which will help me in managing all my future projects more efficiently. The facilitation of the course was perfectly executed by Peak Consulting Group and the overall course experience was just great! 

Edi Simeonov Boyanov

PRINCE2 Foundation

 

Kurset levede bestemt op til mine forventninger. I løbet af de 3 dage fik vi et godt indblik i det basale i PRINCE2 metode, samt havde tid til at diskutere, hvordan dette kunne sættes i kontekst ift. erfaringer eller udfordringer vi som deltagere stod overfor. Der var bestemt ingen tvivl om, hvor meget erfaring underviseren har med projektledelse og brugen af PRINCE2, hvilket betød at man altid følte sig i meget trygge hænder.

Sandra Villumsen, PRINCE2 Foundation

PRINCE2 Foundation

Kursusdagene var som forventet intense og alle trådene fra det forberedte selvstudie blev bundet godt sammen i et samlet overblik.

Dagene var supergodt orkestreret af underviseren, der balancerede fint mellem teori, øvelser og egne erfaringer. Og hun var rigtig god til at fremhæve de væsentlige pointer.

PRINCE2 frameworket har skærpet min forståelse for hvilke overvejelser, man bør gøre sig om temaer og processer undervejs i et projektforløb, og jeg har allerede brugt min nye viden til at få adresseret nogle emner i et igangværende projekt.

Albert Balestra, PRINCE2

PRINCE2 Agile® Practitioner

Kurset gav mig evnen og redskaberne til at vurdere, i hvor høj grad projektorganisationen og projektet var egnet og parat til at arbejde agilt, og hvilke risici der følger med ved et agilt mindset.

Jeg fik en konkret værktøjskasse med metoder og principper at tage med hjem og anvende i dagligdagen som projektleder.  Det er en kæmpe hjælp i hverdagen når der skal brobygges imellem ledelsens forventninger og målsætninger med projektteamet arbejdsmetoder og performance.

Lars Lomholt, PRINCE2 Agile

Det er altid skønt at lære noget nyt, og sidste uge var ingen undtagelse! Her stod programmet på tre dages intensivt kursus, ledet af Peak Consulting Group og afsluttet med en PRINCE2®-certificering.

Nu glæder jeg mig til at bruge min nye indsigt i projektledelsens Best Practice til at gøre en forskel i mit frivillige virke hos AXIS, og ikke mindst skabe værdi for min kommende arbejdsgiver!

Pia Sørensen, PRINCE2®

Tak for - Et RIGTIG godt forløb – både med indhold og også de to evalueringer, som KRÆVER noget og GIVER noget.

Lars Berg Møller, Projektledelse

De sidste par dage har været intensive, lærerige og spændende med Peak Consulting Group, hvor Jesper Vilstrup har sørget for inspirerende undervisning. Jeg er glad for, at jeg nu er certificeret i Prince2 Foundation - projektledelse og glæder mig til at anvende mine nye tilegnede metoder i den virkelige verden.

Salli König, PRINCE2

Faglig dygtig underviser der var god til at forklare og formidle indholdet. God balance mellem teori og gruppearbejde.

Anja Hansen, Generel projektledelse

Lone er utrolig struktureret og god og tålmodig i forhold til at svare på spørgsmål.

Christine Larsen, PRINCE2

Mød vores undervisere

Lignende kurser

Firmaer der har taget vores kurser

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]