Skab maksimal værdi i samarbejdet med leverandøren - emagine courses
Gratis webinar

Skab maksimal værdi i samarbejdet med leverandøren

Print Friendly, PDF & Email
I et af de mest digitaliserede lande, hvor organisationer skal håndtere større og mere komplekse projekter og samarbejder med IT-leverandører, er IT Contract Management et centralt redskab til at sikre et succesfuldt samarbejde og projekt.

IT Contract Management handler i udgangspunktet om at være proaktiv frem for reaktiv og bruge kontrakten som et aktivt og samarbejdsfremmende styringsværktøj – at se kontrakten som køreplanen for samarbejdet mellem kunde og leverandør, i stedet for noget farligt, der alene skal bruges ved konflikter mellem parterne. 

Derfor afholder vi i samarbejde med FalckEkdahl kurset ”Værdiskabende IT Contract Management i praksis”, hvor du bliver klædt på til at styre aktivt efter kontrakten i et IT-projekt – fra kontraktindgåelse til drift – og bruge kontrakten rent operationelt, som et samarbejdsfremmende og værdiskabende værktøj. 

På webinaret vil Catrine Ekdahl, Partner i FalckEkdahl, og Kim Hvid Johnsen, Teamleder i Fiskeristyrelsen, fortælle om, hvordan kurset skaber forudsætningerne for at opnå økonomiske gevinster, bedre samarbejder med leverandørerne og minimering af forretningsmæssige risici gennem et fælles sprog for kontrakt- og leverandørstyring. Kim Hvid Johnsen har deltaget på kurset og vil give konkret indblik i hans og Fiskeristyrelsens udbytte heraf.

27 april
Kl. 09:00
- Kl. 10:00
Online
Gratis

Bemærk: Kræver cookie consent

Skriv til [email protected], hvis du oplever problemer

Til dig der er enten:

diagram, ikon
IT-projektleder
kuffert, ikon
IT-chef eller digitaliseringschef
tavle, ikon
Digitaliseringskonsulent
kvinde, ikon
IT-servicemanager og systemejer

Dem møder du

Catrine ekdahl square
Catrine Ekdahl

Partner i Falck Ekdahl

Falck Ekdahl logo
Læs beskrivelsen

Catrine er udannet cand.merc.(jur.) fra CBS og partner i FalckEkdahl, hvor hun står i spidsen for FalckEkdahls team. Catrine er specialist indenfor alt, der rimer på Contract Management og har i mange år præget agendaen for IT Contract Management i det offentlige Danmark, og har en overordnet mission om at skabe maksimal værdi når Danmark digitaliseres ved at udbrede kendskabet til Contract Management og kompetenceudvikle indenfor FalckEkdahls unikke IT Contract Management metode.

Kim hvid Johnsen
Kim Hvid Johnsen

Teamleder i Fiskeristyrelsen

agile metoder
Læs beskrivelsen

Kim er uddannet cand. mag. og er erfaren projekt- og teamleder ansat i Fiskeristyrelsen. Kim har ansvar for to blandede tværleverandørteams der varetager vedligehold, drift og udvikling, styrelsens interne support teams og Fiskeristyrelsen IT kontraktstyring. Kim har arbejdet intensivt på at forandre styrelsens samarbejde med leverandører i retning af at etablere rammerne for et produktivt og tillidsbaseret forhold.

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]