Peak vinder aftale med FMI - emagine courses
Artikel

Peak vinder fireårig rammeaftale med Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse  

Print Friendly, PDF & Email
Peak Consulting Group kan i dag offentliggøre, at Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse har tildelt konsulentvirksomheden en rammeaftale efter udbud. Aftalen indebærer, at Peak Consulting Group skal assistere Materiel- og Indkøbsstyrelsen med projekt- og programledelse inden for indkøb af materiel, forretningsudvikling samt IT. Den nye rammeaftale løber i fire år.   

”Vi er stolte over at kunne fortælle, at Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse har valgt Peak Consulting som langsigtet leverandør af vores løsninger inden for projekt- og programledelse. Vi ser det som en stor anerkendelse, at styrelsen har valgt at fortsætte vores samarbejde på et felt af væsentlig samfundskritisk betydning,” fortæller Patrick Sorrentino, CEO i Peak Consulting Group.  

Med aftalen får Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse adgang til Peak Consulting Groups omfattende erfaringer og ekspertise inden for projekt- og programledelse. Derudover får alle enheder under Forsvarsministeriet, herunder alle divisioner, som er under Forsvarschefens kommando, mulighed for at indkøbe projekt- og programledelse på de vilkår og betingelser, der er fastlagt i rammeaftalen.   

”Aftalen vidner om, at vi kan levere en bred vifte af løsninger til den offentlige sektor,” siger Patrick Sorrentino, som peger på, at selskabet i forvejen har flerårige samarbejdsaftaler med blandt andet Københavns Kommune, Regionerne, SKAT Sundhedsstyrelsen, Aalborg Universitet og Danmarks Nationalbank på fagområder inden for IT-sikkerhed, compliance, agil transformation, projektledelse, bistand ved udbud og indkøb samt kurser og uddannelse indenfor projektcertificering. 

Peak Consulting Group blev i efteråret 2022 købt af det internationale IT-konsulenthus emagine Group med Patrick Sorrentino som fortsættende adm. direktør for emagine Danmark. Opkøbet er et led i emagine Groups ambition om at skabe et førende konsulenthus indenfor forretnings- og IT-konsulentydelser i Europa. 

Patrick Sorrentino takker for tilliden
Om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse 

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet. FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. FMI anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår FMI’s IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for. Der er 2.300 medarbejdere i FMI. Forsvarsministeriets område har i alt over 20.000 medarbejdere. 

Om Peak Consulting 

Peak Consulting Group A/S, etableret i 2006, leverer konsulentydelser og kompetenceudvikling med særligt fokus på ledelse af strategiske projekter og forretningstransformationer.  

Virksomheden, der har hovedsæde i København og afdeling i Oslo, engagerer på daglig basis mere end 150 erfarne it- og managementkonsulenter. Kundeporteføljen tæller større private virksomheder, ministerier samt styrelser, regioner og kommuner.  

I efteråret 2022 blev Peak Consulting købt af IT-konsulenthuset emagine Group, der har som ambition at skabe et førende konsulenthus indenfor forretnings- og IT-konsulentydelser i Danmark og Europa. 

Om emagine Group 

emagine, stiftet i 1994 som ProData Consult, er en af Europas førende leverandører af high-end forretnings- og it- konsulentydelser. emagine tilbyder konsulentydelser i kraft af et omfattende netværk af freelancere, Nearshoring-as-a-Service fra tre hubs i Polen samt en række Managed Services.  

emagine tæller i alt 25 kontorer med mere end 450 medarbejdere i 10 lande og råder over mere end 4.500 konsulenter på kontrakt. Dertil kommer et netværk på 40.000+ ekspertkonsulenter.  

Aftalen vidner om, at vi kan levere en bred vifte af løsninger til den offentlige sektor

Supplér din viden med et kursus

Du er velkommen til at kontakte os

[email protected] | Tlf: 3526 2880

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]