Peak går sammen med emagine - emagine courses
Artikel

Peak Consulting Group går sammen med emagine

Print Friendly, PDF & Email
Det danske it-konsulenthus emagine kan i dag offentliggøre opkøbet af det nordiske management konsulenthus, Peak Consulting Group. Hermed styrker emagine sin profil yderligere som en førende Europæisk udfordrer til de store etablerede it- og management konsulenthuse. Opkøbet er emagines sjette på under tre år.

Den førende leverandør af forretnings- og IT-konsulentydelser, emagine, der tidligere var kendt som ProData Consult, fortsætter rækken af opkøb og går nu sammen med den dansk etablerede rådgivningsvirksomhed, Peak Consulting Group. Opkøbet er et afgørende, strategisk skridt i at realisere emagines ambition om at blive europæisk markedsleder inden for forretnings- og it-konsulentydelser.  

”Peak Consulting Group har i kraft af en skarp forretningsmodel og erfarne konsulenter skabt en stærk position i et marked med stor efterspørgsel på rådgivning og konsulentydelser i forbindelse med gennemførelse af forretningskritiske it-projekter og strategiske initiativer. For os er det et perfekt match. Vi ligner på mange måder hinanden og deler samme ambitioner om at inspirere, skabe løsninger og strategiske resultater sammen med vores kunder. Samtidig får vi med tilføjelsen af Peak Consulting Groups medarbejdere en bredere vifte af kompetencer og ydelser inden for strategi, rådgivning, ledelse og kompetenceudvikling til rådighed. Det glæder vi os til at bringe i spil overfor vores nuværende kundekreds”, siger Anders Gratte, CEO i emagine.

Peak Consulting Group er et af Skandinaviens førende management konsulent- og kursushuse, der siden sin etablering i 2006 har haft en vision om at være et foretrukken alternativ til de store etablerede it- og management konsulenthuse. Peak Consulting Group har således assisteret den offentlige sektor og større danske og internationale kunder med nogle af deres mest komplekse og kritiske opgaver. I 2022 forventer Peak Consulting Group en omsætning på ca. 265 mio. kr.

”Vi glæder os til at blive en del af emagines spændende udvikling i Danmark, Norge og resten af Europa, og vi ser frem til at lære nye kunder og kolleger at kende. Sammen står vi stærkere og indtager en unik position i markedet. Vi bliver en samarbejdspartner, der kan tilbyde kunderne strategisk rådgivning og faglig tyngde kombineret med evnen til at eksekvere strategiske projekter og at skalere med specialistkompetencer i et fleksibelt set up. Med andre ord kan vi både være med til at forme de strategiske IT-projekter sammen med kunderne, men også eksekvere dem og bringe dem over målstregen. Vi er en partner hele vejen,” siger Patrick Sorrentino, CEO i Peak Consulting Group.

I tillæg hertil har Peak Consulting Group de sidste 16 år leveret kurser og kompetenceudvikling på alle niveauer i private virksomheder og offentlige organisationer, med særlig erfaring inden for undervisning i projekt-, program- og porteføljeledelse. Og sammen med emagine giver det nye muligheder for at ekspandere dette område.

”Vi er allerede en stor spiller på det danske kursusmarked. Men sammen med emagine har vi en unik mulighed for at skabe en stærkere position i Danmark og samtidig skalere dette til vores nye markeder i Europa, hvor vi ser et stort potentiale” siger Rikke Bang, Partner og Head of Training i Peak Consulting Group.

Og netop den rigtige kombination af strategi og eksekveringskraft samt en unik hybrid model bestående af egne konsulenter og højt specialiserede tæt tilknyttede freelance-konsulenter er strategiske nøglekomponenter for emagine. Eftersom arbejdsmarkedet er præget af en større mobilitet blandt arbejdsstyrken og en stigende tendens til, at faglige eksperter vælger at gå ud som selvstændige konsulenter, er dette fremtidens model for levering af højt kvalificeret rådgivning og konsulentydelser i Europa – noget emagines resultater også vidner om.

”Peak Consulting Group arbejder med et konkurrencedygtigt mix af egne senior konsulenter og fast tilknyttede freelance specialister. Dermed råder vi over stor faglig viden og erfaring internt, og den model giver samtidig stor fleksibilitet, så vi kan skalere effektivt op i forhold til kundernes behov. Vi ønsker at påtage os flere strategiske projekter og opgaver for vores kunder, og det kan vi i langt højere grad realisere med de erfaringstunge kræfter, Peak Consulting Group tilfører”, siger Anders Gratte.

Opkøbet af Peak Consulting Group er en del af emagines ekspansionsplaner, hvor selskabet, foruden betydelig organisk vækst på europæiske nøglemarkeder, også skal vokse gennem opkøb. Over de sidste knap tre år har strategien ført til foreløbigt seks markante opkøb i Norge, Sverige, Frankrig og Irland.  

Købet af Peak Consulting Group er underlagt sædvanlige myndighedsgodkendelser og forventes endeligt afsluttet i 4. kvartal af 2022.

Om Peak Consulting Group

Peak Consulting Group A/S, etableret i 2006, leverer konsulentydelser og kompetenceudvikling med særligt fokus på ledelse af strategiske projekter og forretningstransformationer.

Virksomheden, der har hovedsæde i København og afdeling i Oslo, engagerer på daglig basis mere en 150 erfarne it- og managementkonsulenter.

Kundeporteføljen tæller større private virksomheder, ministerier samt styrelser, regioner og kommuner.

Om emagine

emagine, stiftet i 1994 som ProData Consult, er en af Europas førende leverandører af high-end forretnings- og it- konsulentydelser. emagine tilbyder konsulentydelser i kraft af et omfattende netværk af freelancere, Nearshoring-as-a-Service fra tre hubs i Polensamt en række Managed Services.

Selskabet købte sidste år det fransk-baserede emagine Group. Dermed blev den førende markedsposition i Norden og Polen udstrakt til Frankrig, Tyskland og Storbritannien. Ud over emagine Group i 2021 købte selskabet irske Aspira i 2022, norske Bragd Consulting Network i 2021, norske Amesto Consulting i 2020 og svenske Sourcing Network i 2019.

emagine tæller i alt 24 kontorer med mere end 450 medarbejdere i ni lande og råder over mere end 4.500 konsulenter på kontrakt. Dertil kommer et netværk på 40.000+ ekspertkonsulenter.

Målsætningen for 2022 er at runde 4 mia. kr. i omsætning.

Selskabets majoritetsaktionær er Axcel.

Vi bliver en samarbejdspartner, der kan tilbyde kunderne strategisk rådgivning og faglig tyngde kombineret med evnen til at eksekvere strategiske projekter og at skalere med specialistkompetencer i et fleksibelt set up

 

Supplér din viden med et kursus

Du er velkommen til at kontakte os

[email protected] | Tlf: 3526 2880

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]