Nyhed

Nyt brand: Peak Consulting Group ændrer navn til emagine

Fra og med den 15. januar 2024 vil Peak Consulting Group gennemgå sin endelige transformation til emagine og indlede en ny æra med løsninger inden for projektledelse og IT. Som følge heraf vil Peak brandet ophøre med at eksistere, men den service og de relationer, du har opbygget, vil fortsætte som altid. På denne side finder du al information om Peaks fusion.

Siden Peak gik sammen med emagine i januar 2023, har vi arbejdet hårdt på at integrere vores to virksomheder og strømline processer til fordel for vores kunder. 

Denne fusion markerer et nyt kapitel i Peak’s rejse, og vil sikre bedre muligheder og et bredere spektrum af services med fokus på at levere mere værdi til vores kunder og samarbejdspartnere.  

I de sidste 16 år har vi med stolthed bistået den offentlige sektor samt større danske og internationale kunder med komplekse og kritiske projekter, og det vil vi selvfølgelig fortsætte med at gøre. 

peak og emagine

Et brand - hvorfor skifter vi navn?

Det er ikke nemt at sige farvel til et brand, man kender. Når vi alligevel vælger at fusionere Peaks brand med emagines, er det fordi, vi er fuldkommen overbeviste om, at vi står stærkere under ét samlet navn i mødet med vores kunder. I sidste ende sikrer det: 

  • Forbedrede services: Vi stræber konstant efter at skabe bedre muligheder for vores samarbejdspartnere. 
  • Udvidet ekspertise: Med et større fodadtryk kan vi sikre bedre løsninger og leverancer til den kunder i den private og offentlige sektor indenfor forretning og IT. 
  • Styrket forretningsgrundlag: For at skabe mere værdi og bedre resultater for vores kunder. 

Konkrete fordele til vores nuværende og kommende samarbejdspartnere

  • En bredere vifte af tjenester
  • Bedre digitale værktøjer 
  • State-of-the-art faktureringsværktøjer 
  • Brancheførende betalingsbetingelser 

 

… og meget mere. 

Under et banner står vi med en unik value proposition i markedet. Vi er helt særligt positioneret og kan som samarbejdspartner tilbyde vores kunder strategisk rådgivning, kombineret med en evne til at eksekvere strategiske projekter og at skalere med specialistkompetencer i et fleksibelt set up. Kort sagt kan vi hjælpe med at eksekvere strategiske IT-projekter, udføre dem og og bringe dem i mål.

+ 0
nye projekter hver måned
+ 0
kunder på verdensplan
+ 0
eksperter i vores netværk
0
lande
0
konsulenter på kontrakt

Lad os vækste sammen

Selvom vi udvikler os, er vores hovedmål stadig at være en solid og pålidelig samarbejdspartner for vores kunder. Derfor vil vores fokus også fremover være at levere de bedst mulige løsninger til dig. Vi ser frem til at tage vores samarbejde til nye højder sammen. 

Lær vores nye brand at kende

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte mig

[email protected] | Tlf: 3526 2880

Patrick Sorrentino
Patrick Sorrentino

Managing Director, emagine DK