PRINCE2® Foundation & Practitioner - Peak Consulting Group A/S

PRINCE2® Foundation & Practitioner

PRINCE2

PRINCE2 Foundation og Practitioner er et intensivt kursus, der har til formål at give dig omfattende viden om PRINCE2-metoden og at gøre dig i stand til at bestå PRINCE2 Foundation og Practitioner eksamen.

PRINCE2® Foundation & Practitioner

PRINCE2
• Opnå indsigt i og forståelse af PRINCE2-metoden
• Relatere PRINCE2-principper, -processer og temaer til et projektscenarie
• Udvikle grundig forståelse af best practice projektledelse gennem brug af PRINCE2-metoden
• Bestå Foundation og Practitioner eksamen
Når du deltager på PRINCE2 Foundation og Practitioner kurset, får du en dybdegående viden om PRINCE2-metoden. Du får også viden om de syv principper, syv processer og syv temaer, der er centrale i det at køre projekter efter denne metode. Ved beståelse af eksamenerne opnår du en PRINCE2 Practitioner certificering.
Kurset er for dig, der ønsker kendskab til PRINCE2-metoden, og enten som individ eller organisation ønsker en kontrolleret tilgang til projektledelse og projekthåndtering. Du er involveret i projekter som f.eks. projektmedarbejder eller projektleder.
Kurset har fokus på procesorienteret projektledelse, og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til projektarbejde med PRINCE2-metoden.
Du vil modtage en PRINCE2 e-bog samt selvstudiehæfte ca. 3 uger inden kursusstart. Selvstudiehæftet består af en introduktion til PRINCE2, opgaver samt en læsevejledning til, hvordan du bedst læser e-bogen. Du bør læse hele e-bogen før kursusstart. Vi anbefaler, at du afsætter ca. 20 timer til din forberedelse.
Kurset afholdes som et 5-dages intensivt kursus uden overnatning. Dag1-3 undervises der fra kl. 09:00-16:30. Dag 5-6 undervises der fra kl. 09:00-16:00. Du skal være opmærksom på, at der vil være aftenarbejde på kurset. Som deltager forventes det, at du bidrager aktivt under kurset, hvor der veksles mellem øvelser og gennemgang af teori. Teorien gennemgås i relation til praktiske eksempler. Derudover vil du få mulighed for at øve dig på prøveeksamener.
• Introduktion til PRINCE2
Grundprincipperne i PRINCE2
• Projekters livscyklus
Processer, temaer og dokumentation, der anvendes til at vurdere, om et projekt er levedygtigt
• Initieringsfasen
Processer, temaer og dokumentation, der anvendes til at igangsætte et projekt
• Efterfølgende faser
Processer, temaer og dokumentation, der anvendes (iterativt) til at gennemføre de efterfølgende faser
• Sidste fase
Processer, temaer og dokumentation, der anvendes til at afslutte projektet og sikre overlevering til drift
• PRINCE2 Foundation eksamensforberedelse
• Gennemgang af typiske eksamensspørgsmål relateret til nøgleområder i PRINCE2-manualen.
• Effektiv udnyttelse af eksamenstiden. • Prøveeksamener
Du kan booke din eksamen efter du har gennemført kurset. Vi anbefaler at man indenfor 14 dage tager sin eksamen, så alt er i frisk erindring.Foundation eksamen består af 60 multiple choice spørgsmål. For at bestå skal du have 33 af de 60 spørgsmål rigtigt besvaret. Det er ikke tilladt at benytte PRINCE2 e-bogen eller andre hjælpemidler. Practitioner eksamen varer 2,5 time og består af en case med bilag samt 68 spørgsmål, der hver giver 1 point. Det er muligt at opnå 68 point, og du skal opnå 38 point (55%) for at bestå. Det er ved denne eksamen tilladt at benytte PRINCE2 e-bogen. 

Du kan downloade dit certifikat ca. 3 hverdage efter din eksamen direkte hos PeopleCert. 
Din certificering gælder i 3 år. Du kan tage en fuld eksamen igen i slutningen af de 3 år for at forblive certificeret.
Vores undervisere bruger en stor del af deres tid på at rådgive eller assistere i forbindelse med projekt-, program- og porteføljestyring. De har en bred erfaring koblet med dyb faglig og teoretisk ballast. Kurset afholdes med enten dansk eller engelsk akkrediteret underviser. Certificering, e-bog og materialer kan fås på både dansk og engelsk. Du kan orientere dig i undervisersprog og materialesprog på den enkelte afholdelse.
• Officiel PRINCE2 e-bog
• PRINCE2 selvstudiehæfte
• Fyldestgørende kursusmateriale, der kan bruges som opslagsværk efter kurset  
• PRINCE2 Foundation eksamen
• PRINCE2 Practitioner eksamen
• Frokost, the og kaffe under kursetØnsker du at tilkøbe en fysisk bog, er du velkommen til at skrive til [email protected]
PRINCE2® Foundation & Practitioner

3. mar -

7. mar 2025

09:00
- 16:30
kl
kl
Storkøbenhavn
DKK 22.500

Inkl. certificering, materialer og forplejning


Alle priser er ekskl. moms

PRINCE2® Foundation & Practitioner

23. jun -

27. jun 2025

09:00
- 16:30
kl
kl
Storkøbenhavn
DKK 22.500

Inkl. certificering, materialer og forplejning


Alle priser er ekskl. moms

PRINCE2® Foundation & Practitioner

27. okt -

31. okt 2025

09:00
- 16:30
kl
kl
Storkøbenhavn
DKK 22.500

Inkl. certificering, materialer og forplejning


Alle priser er ekskl. moms

PRINCE2® Foundation & Practitioner

30. sep -

4. okt 2024

09:00
- 16:30
Sprog: Dansk
Materialer: Dansk
Storkøbenhavn
DKK 22.500

Inkl. certificering, materialer og forplejning


Alle priser er ekskl. moms

PRINCE2® Foundation & Practitioner

7. okt -

11. okt 2024

09:00
- 16:30
Sprog: Dansk
Materialer: Dansk
Aarhus
DKK 22.500

Inkl. certificering, materialer og forplejning


Alle priser er ekskl. moms

PRINCE2® Foundation & Practitioner

9. dec -

13. dec 2024

09:00
- 16:30
Sprog: Dansk
Materialer: Dansk
Storkøbenhavn
DKK 22.500

Inkl. certificering, materialer og forplejning


Alle priser er ekskl. moms

PRINCE2 manual

Ønsker du at købe en bog, er du velkommen til at skrive til [email protected]

Oplys venligst faktureringsoplysninger samt den ønskede leveringsadresse ved bestilling.

PRINCE2 bog på dansk

PRINCE2 er best practice projektledelsesmetode, der kan benyttes af private og offentlige organisationer samt NGO’er.

PRINCE2 (Projects In Controlled Environments) er udviklet med afsæt i en lang række projekter og udviklet til at være et let skalerbart og fleksibelt værktøj.

PRINCE2 projektstyringsmetoden er en frit tilgængelig metode der er skabt øje for at være let tilpasselig i organisationen og er udviklet til aldrig at blive en bureaukratisk tilgang hvis den anvendes korrekt i organisationen.

PRINCE2 er grundlagt med udgangspunkt i 7 principper, 7 temaer og 7 processer, som alle er utrolig vigtige for projektarbejdet med PRINCE2.

Køb den her og den til sendt af afsted allerede idag

PRINCE2 Foundation

Kurset gav en rigtig god indflyvning til PRINCE2-universet, der klædte os bedre på til at strukturere projekter af forskellig karakter. Jeg har fået en langt bedre forståelse for, hvordan gode projekter kan styres. Ofte er man så fokuseret på at nå i mål med projekterne, at man glemmer at tænke mere holistisk fra start. Underviseren har rigtig dygtigt vist, hvorfor det er en forudsætning for at lykkes med gode projekter, at projekter planlægges. 

Kenneth Hjorth-Hansen, PRINCE2 Foundation

PRINCE2 Foundation

I can say with confidence that my expectations were met and I am happy with my decision to take the course. In terms of key takeaways from the course, for me this would be the fact that PRINCE2® can be tailored to suit any project, which will help me in managing all my future projects more efficiently. The facilitation of the course was perfectly executed by Peak Consulting Group and the overall course experience was just great! 

Edi Simeonov Boyanov

PRINCE2 Foundation

 

Kurset levede bestemt op til mine forventninger. I løbet af de 3 dage fik vi et godt indblik i det basale i PRINCE2 metode, samt havde tid til at diskutere, hvordan dette kunne sættes i kontekst ift. erfaringer eller udfordringer vi som deltagere stod overfor. Der var bestemt ingen tvivl om, hvor meget erfaring underviseren har med projektledelse og brugen af PRINCE2, hvilket betød at man altid følte sig i meget trygge hænder.

Sandra Villumsen, PRINCE2 Foundation

PRINCE2 Foundation

Kursusdagene var som forventet intense og alle trådene fra det forberedte selvstudie blev bundet godt sammen i et samlet overblik.

Dagene var supergodt orkestreret af underviseren, der balancerede fint mellem teori, øvelser og egne erfaringer. Og hun var rigtig god til at fremhæve de væsentlige pointer.

PRINCE2 frameworket har skærpet min forståelse for hvilke overvejelser, man bør gøre sig om temaer og processer undervejs i et projektforløb, og jeg har allerede brugt min nye viden til at få adresseret nogle emner i et igangværende projekt.

Albert Balestra, PRINCE2

PRINCE2 Agile® Practitioner

Kurset gav mig evnen og redskaberne til at vurdere, i hvor høj grad projektorganisationen og projektet var egnet og parat til at arbejde agilt, og hvilke risici der følger med ved et agilt mindset.

Jeg fik en konkret værktøjskasse med metoder og principper at tage med hjem og anvende i dagligdagen som projektleder.  Det er en kæmpe hjælp i hverdagen når der skal brobygges imellem ledelsens forventninger og målsætninger med projektteamet arbejdsmetoder og performance.

Lars Lomholt, PRINCE2 Agile

Det er altid skønt at lære noget nyt, og sidste uge var ingen undtagelse! Her stod programmet på tre dages intensivt kursus, ledet af Peak Consulting Group og afsluttet med en PRINCE2®-certificering.

Nu glæder jeg mig til at bruge min nye indsigt i projektledelsens Best Practice til at gøre en forskel i mit frivillige virke hos AXIS, og ikke mindst skabe værdi for min kommende arbejdsgiver!

Pia Sørensen, PRINCE2®

Tak for - Et RIGTIG godt forløb – både med indhold og også de to evalueringer, som KRÆVER noget og GIVER noget.

Lars Berg Møller, Projektledelse

De sidste par dage har været intensive, lærerige og spændende med Peak Consulting Group, hvor Jesper Vilstrup har sørget for inspirerende undervisning. Jeg er glad for, at jeg nu er certificeret i Prince2 Foundation - projektledelse og glæder mig til at anvende mine nye tilegnede metoder i den virkelige verden.

Salli König, PRINCE2

Faglig dygtig underviser der var god til at forklare og formidle indholdet. God balance mellem teori og gruppearbejde.

Anja Hansen, Generel projektledelse

Lone er utrolig struktureret og god og tålmodig i forhold til at svare på spørgsmål.

Christine Larsen, PRINCE2

Kommende kurser

PRINCE2® Foundation & Practitioner

3. mar -

7. mar 2025

09:00
- 16:30
kl
kl
Storkøbenhavn
DKK 22.500

Inkl. certificering, materialer og forplejning


Alle priser er ekskl. moms

PRINCE2® Foundation & Practitioner

23. jun -

27. jun 2025

09:00
- 16:30
kl
kl
Storkøbenhavn
DKK 22.500

Inkl. certificering, materialer og forplejning


Alle priser er ekskl. moms

PRINCE2® Foundation & Practitioner

27. okt -

31. okt 2025

09:00
- 16:30
kl
kl
Storkøbenhavn
DKK 22.500

Inkl. certificering, materialer og forplejning


Alle priser er ekskl. moms

PRINCE2® Foundation & Practitioner

30. sep -

4. okt 2024

09:00
- 16:30
Sprog: Dansk
Materialer: Dansk
Storkøbenhavn
DKK 22.500

Inkl. certificering, materialer og forplejning


Alle priser er ekskl. moms

PRINCE2® Foundation & Practitioner

7. okt -

11. okt 2024

09:00
- 16:30
Sprog: Dansk
Materialer: Dansk
Aarhus
DKK 22.500

Inkl. certificering, materialer og forplejning


Alle priser er ekskl. moms

PRINCE2® Foundation & Practitioner

9. dec -

13. dec 2024

09:00
- 16:30
Sprog: Dansk
Materialer: Dansk
Storkøbenhavn
DKK 22.500

Inkl. certificering, materialer og forplejning


Alle priser er ekskl. moms

Dit udbytte
Virksomhedens udbytte

Mød vores undervisere

Lignende kurser

Firmaer der har taget vores kurser

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]