Leading SAFe® – 6.0 SAFe Agilist (SA) - emagine courses

Leading SAFe® – 6.0 SAFe Agilist (SA)

SAFe
SAFe 6.0 er den nyeste version af SAFe-rammeværket, der indeholder visse ændringer og tilføjelser, sammenlignet med det tidligere SAFe 5.1 – med endnu stærkere fokus på business agilitet, accelereret levering af værdi, klare roller og kompetenceforløb. Under dette 2-dages kursus får du den nødvendige viden for at kunne tage en ledende rolle i en Lean-Agile virksomhed og at få det optimale udbytte af Scaled Agile Frameworket® (SAFe®) og dets underliggende principper fra Lean, Systems Thinking, Agile Development, Product Development Flow og DevOps.

Leading SAFe® – 6.0 SAFe Agilist (SA)

SAFe-logo 6.0
Som en SAFe Agilist, skal du være i stand til at:
• Lede transformationen mod Business Agilitet med SAFe
• Gå foran som en Lean-Agile leder
• Forstå kundens behov med Design Thinking
• Forstå og sætte rammerne for agil produktudvikling
• Forstå og sætte rammerne for agil porteføljestyring
På kurset får du indsigt i, hvad der kræves for at blive en agil virksomhed, som trives på et konkurrencepræget marked. Vi ser på, hvordan man organiserer sig i teams og team of teams med udgangspunkt i de centrale værdistrømme. Du vil få indsigt i og opnå færdigheder til at supportere og deltage i PI Planning såvel som andre centrale events i et Agile Release Train (ART). Vi vil lære om Design Thinking såvel som andre aspekter af Agile Product Development, som sætter kunden i centrum. Du vil også få en forståelse for Lean Portfolio Management, og hvordan man kan begynde at implementere koncepter derfra.
 
Kurset forbereder dig til at tage eksamen og blive certificeret som SAFe® Agilist (SA)
Kurset henvender sig til alle, som vil få et godt overblik over SAFe rammeværket, inklusiv en forståelse for de underliggende principper og værdier. Det kan være, at du i dag allerede arbejder i en organisation, der bruger SAFe, og at du vil have en dybere forståelse for rammeværket. Det kan også være, at du er projekt- eller programleder, porteføljeleder, afdelingsleder eller direktør og vil finde ud af, om SAFe rammeværket kunne være noget for jer.
Alle er velkomne til at deltage, uanset erfaring. Følgende forudsætninger anbefales dog:
• Mindst 5 års erfaring i software udvikling, test, business analyse, produkt- eller projektledelse
• Erfaring med Scrum.
Ca. 3 uger inden kurset modtager du en velkomstmail med instruktioner om, hvordan du bedst forbereder dig. Forberedelse er ikke obligatorisk, men vi anbefaler, at du bruger et par timer eller mere afhængig af din allerede eksisterende viden.
 
Efter kurset har du 30 dage til at tage eksamen, og i denne periode anbefaler vi mindst én dags repetition.
Kurset er en 2-dages lang, intensiv workshop uden logi, begge dage fra 9:00 til 17:00. Vær opmærksom på, at der muligvis vil være aftenopgaver.
 
Det forventes, at du deltager aktivt i kurset, som inkluderer gruppeopgaver af varierende længde, hvor du får mulighed for at diskutere og dele idéer og eksempler.
• Business Agility i den digitale tidsalder
• Lean-Agile lederskab
• Organisering i værdistrømme med agile teams
• Agil Produktudvikling
• Lean Porteføljestyring
Kurset giver dig adgang til SAFe® 6.0 Agilist-eksamen. Eksamen er en multiple choice-test, som du kan tage online op til 30 dage efter kurset. Efter kurset vil du få adgang til eksamen såvel som en prøveeksamen på SAFe community platformen. Når du har bestået eksamen, bliver du certificeret SAFe® Agilist og vil modtage et digitalt diplom samt en digital badge. For at gå op til eksamen er det en forudsætning at du har deltaget på kurset.
Vores akkrediterede trænere er erfarne indenfor rådgivning, coaching og ledelse i agile teams, programmer og porteføljer. De kombinerer praktisk erfaring med en stor viden om samt en dyb forståelse for metoder og teorier. Du kan se undervisersprog og materialesprog på den enkelte afholdelse.
• Kursusmateriale
• SAFe® 6.0 Agilist eksamen
• Et års medlemskab af SAFe Community Platformen
• Kursuscertifikat
• Frokost, the og kaffe under kurset
Deltagere skal deltage begge kursusdage for at kvalificere sig til eksamen.
No data was found

PRINCE2 Agile® Practitioner

Kurset gav mig evnen og redskaberne til at vurdere, i hvor høj grad projektorganisationen og projektet var egnet og parat til at arbejde agilt, og hvilke risici der følger med ved et agilt mindset.

Jeg fik en konkret værktøjskasse med metoder og principper at tage med hjem og anvende i dagligdagen som projektleder.  Det er en kæmpe hjælp i hverdagen når der skal brobygges imellem ledelsens forventninger og målsætninger med projektteamet arbejdsmetoder og performance.

Lars Lomholt, PRINCE2 Agile

Leading SAFe

Mads var en rigtig god formidler, og kom med mange perspektiver og anekdoter på kursusmaterialet fra egne erfaringer.

Charlotte Ahrens, Leading SAFe

Kommende kurser

No data was found
Dit udbytte
Virksomhedens udbytte

Mød vores undervisere

Lignende kurser

Firmaer der har taget vores kurser

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]