Kommunikation i projekter - emagine courses

Kommunikation i projekter

kommunikation

Kurset er for dig, som ønsker konkrete værktøjer til at blive en dygtigere kommunikator og øget forståelse for de kommunikative præmisser, der gør sig gældende i projektarbejde.

Kommunikation i projekter

Kurset tager udgangspunkt i, at du som deltager opnår nye praktiske og teoretiske færdigheder indenfor projektkommunikation, og at du med en nyetableret værktøjskasse, vil kunne påvirke og forandre den kommunikation, du i fremtiden vil opleve som projektleder.
Dette kursus er en 2-dages workshop rettet mod projektdeltagere og andre nøglepersoner i og omkring projekter, programmer samt projektporteføljer.
Kurset afholdes som en 2-dages intensiv workshop uden overnatning. Kursets varighed er kl. 9.00-17.00.
Kurset er bygget op som en vekselvirkning mellem teori, konkret anvendelse gennem praktiske øvelser, gennemgang af cases og en aktiv deltagelse.
Kurset er fokuseret omkring 4 temaer:
Bagom kommunikationen
Her ligger fokus på at give deltagerne indsigt i, hvad kommunikation er, forståelsen for modtager- og afsenderforholdet, ansvar for kommunikation m.m., kommunikationsformer og mennesketyper.
Sælg budskabet
Fokus på formidling og gennemslagskraft! Træning af præsentationsfærdigheder, kommunikation som et middel til at nå et mål samt personlig og professionel formidling.
Motivation, kultur og forandring
Her sættes fokus på kunsten at kommunikere motiverende. Hvilken betydning har kulturen for kommunikationen og kommunikationen for kulturen? Hvordan kan kulturen forandres gennem kommunikation? Forandring og kommunikation – en vekselvirkning.
Når kommunikationen ikke er klar, konflikter og de svære samtaler
Konflikthåndtering før, under og efter en konflikt. Der sættes fokus på den daglige kommunikation: De små samtaler, de store samtaler, de svære samtaler og selvfølgelig de gode samtaler. Kurset tager afsæt i din rolle som projektdeltager og vil igennem fokus på kommunikation gøre dig til en dygtigere kommunikator. I kursusforløbet bliver der også lagt vægt på sammenhængen mellem ledelse, projektdeltagere, motivation og kommunikation.
Interesseret i et firmakursus ? Så er du velkommen til at kontakte os

Mød vores undervisere

Lignende kurser

Firmaer der har taget vores kurser

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]