Half Double: hybrid projektledelse - Peak Consulting Group
Morgenmøde

Hybrid projektledelse: Skab resultater med Half Double

Print Friendly, PDF & Email
I en verden, hvor organisationer står over for stadig større udfordringer og komplekse projekter, er hybrid projektledelse og måske særligt Half Double metoden et afgørende værktøj for at lykkes med projektledelse i dag og i fremtiden.

Interessen for hybrid projektledelse er fortsat stigende, og det er ikke uden grund. Det er nemlig en metode, der kombinerer de bedste aspekter af forskellige projektledelsesmetoder, og som dermed kan tilpasses til forskellige projekter og organisationer. Her er Half Double et glimrende rammeværk til at praktisere hybrid projektledelse, da det integrerer agile og traditionelle projektledelsesmetoder i én samlet tilgang.

Kom med, når vi dykker ned i Half Double fra både et teoretisk og praktisk synspunkt. Først med Henrik Timm som giver en indføring i metoden og dens mange fordele. Han vil guide dig igennem, hvordan metoden kan forbedre din projektledelse og hjælpe dig med at nå dine mål hurtigere. Derefter vil Frederik Mølgaard Thayssen fra Alexandra Instituttet dele sin viden og erfaring efter 3 års succesfuld brug af metoden i sine projekter.

Deltag fysisk eller se med hjemmefra

Morgenmødet bliver både afholdt fysisk på vores adresse i Københavns Sydhavn og broadcastet som et webinar. Du kan derfor selv vælge, om du vil møde op hos os og få en kop kaffe, eller om du vil se med online enten hjemmefra eller fra din arbejdsplads. Du skal blot angive det, når du tilmelder dig.

Bemærk: Der er begrænset antal fysiske pladser, og de bliver fordelt efter først til mølle princippet.

29 marts
Kl. 08:30
- Kl. 10:00
Hybrid event
Gratis

Bemærk: Kræver cookie consent

Skriv til [email protected], hvis du oplever problemer

Til dig der er enten:

tavle, ikon
Projektleder
Projektmedarbejder
stol, ikon
Styregruppemedlem
kuffert, ikon
Porteføljeleder

Dem møder du

3 år med Half Double

Frederik Mølgaard Thayssen, Principal project manager hos Alexandra Instituttet

alexandrainstituttet
Læs beskrivelsen

Hør, hvordan Frederik har benyttet Half Double tilgangen i sine projekter, og hvilke erfaringer han har gjort sig i forhold til at skabe fremdrift og værdi med rammeværket i sine projekter. Frederik er for tre år siden begyndt at arbejde med HalfDouble tilgangen i sine eksisterende projekter og har det sidste 1.5 års tid taget det fuldt ind i alle nye projekter. Det har givet ham en række indsigter i, hvornår metoden skaber ekstra værdi, og hvor man skal være bevidst om dens faldgruber. 

 

Hvem er oplægsholderen? 

Frederik er uddannet cand scient fra Aarhus Universitet og har siden suppleret med en Master i IT og organisation fra IT-Vest og en masse projektlederkurser. Frederik har i en årrække været ekstern lektor på Aarhus Universitet og har undervist i projektledelse på BSS og på Health. Han begyndte sin karriere som webudvikler i TJ Group A/S, men det blev hurtigt projektledelsen som blev karrierevejen. En vej som siden er gået via kommuner, region midtjylland, MedTech Innovation Consortium, Danish Life Science Consortium, Aarhus Universitet og senest Alexandra Instituttet.

Samlet set er det blevet til mere end 20 år, hvor han har arbejdet som projektleder både tekniske, organisatoriske, kontraktuelle og forandringsprojekter. Og i de sidste 7.5 år med Offentlig-Privat Innovationsprojekter inden for Sundhedsområdet, med mange partnere og store interessentkredse som skal holdes tilfredse med projekternes resultater.

Henrik Timm
Half Double - er det hybridt?

Henrik Timm, Business Unit Director i Peak Consulting Group

Læs beskrivelsen

Half Double er stadig relativt nyt i moderne projektledelseslitteratur. Derfor giver Henrik Timm en lynintroduktion til kerneelementerne og metoderne i rammeværket, dets oprindelse og dets resultater. Bliv skarp på temaerne og de underliggende værktøjer og principper, der gør den hybride metode så effektiv. Henrik kommer også ind på, hvordan du kan tage Half Double som metodologi og tilpasse den lokalt til din organisation eller projekt, så metoder og værktøjer giver størst mulig værdi for jer. 

Hvem er oplægsholderen? 

Henrik Timm er seniorkonsulent og partner i Peak Consulting Group. Han har mere end 25 års erfaring med projektledelse, og har gennem de sidde 5 år været med til at fremme Half Double i danske projektorganisationer gennem kurser, rådgivning og workshops. 

 
Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Tilmelding til webinar om Half Double

Ved tilmelding giver giver du også samtykke til at vi må sende dig vores nyhedsmail Peak Update. Du er velkommen til at læse vores persondatapolitik og handelsbetingelser.

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]