Projektlederforum - emagine courses
Projektlederforum

Hvordan lykkes vi med hybrid agil projektledelse?

Print Friendly, PDF & Email
Kom med på dette morgenmøde, hvor vi med afsæt i relevante cases udforsker den hybride agile projektledelse.

De hybride projektledelsesmodeller vinder fortsat indpas i danske projektorganisationer. Det betyder, at du (uanset om du er traditionel eller agil i din grundkerne) skal kunne veksle mellem metoder og termer fra begge verdener. Særligt som projektleder er det vigtigt, at du formår at tilpasse din ledelsesstil og aktivere dit team på tværs af den hybride gennemførsel.

På dette morgenmøde snakker vi succeser og udfordringer ved brug af hybrid agil projektledelse. Med afsæt i to cases bliver vi klogere på, hvordan det ser ud, når de to verdener mødes i praksis. Desuden får du mulighed for at networke med ligesindede og udveksle erfaringer og bekymringer, når det kommer til hybride projektmetoder.

Kun for medlemmer af Projektleder Forum

Projektleder Forum er vores nye projektledernetværk, hvor vi hver gang sætter fokus på temaer inden for projektledelse gennem inspirerende historier og cases fra “den virkelige” projektleders verden. Det er gratis at være med i netværket. Læs mere, og tilmeld dig Projektleder Forum her.

2 februar
Kl. 08:30
- Kl. 11:00
Scandic hotel, Sydhavns Pl. 15, 2450 København
Gratis

Bemærk: Kræver cookie consent

Skriv til [email protected], hvis du oplever problemer

Dem møder du

Lars Bach
Lars Bjerre Bach

Projektleder, PFA

Læs beskrivelsen

Hør Senior Projektleder Lars Bjerre Bach fra PFA dele ud af sine erfaringer med at kombinere den klassiske projekttilgang med elementer fra den agile verden.

Lars sætter fokus på elementer og metoder til den hybride projektledelse, samt hvad det kræver af ledelsesstil for at kunne håndtere den hybride projektgennemførsel.

Lars har et stærkt teoretisk fundament der omfatter PRINCE 2, IPMA, SAFe, ITIL og seneste Half Double practitioner.

Lise Scharling
Lise Scharling

Head of IT Project management

semler logo
Læs beskrivelsen

Hør Head of IT Project management Lise Scharling fortælle Semlers udviklingsrejse, udfordringer og erfaringer i at skabe en hybrid projektmodel der er baseret på klassiske projekttilgang kombineret med elementer fra den agile verden.

Lise har et stærkt teoretisk fundament, der omfatter PRINCE 2, Half Double og Scrum, samt erfaringer som PMO- og projektchef.

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Facilitator:

Henrik Timm
Henrik Timm

Partner i Peak Consulting Group

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]