Masterclass: Forretningstransformation - Peak Consulting Group
MasterClass

Hvordan leder du en succesfuld forretningstransformation?

Print Friendly, PDF & Email
Vær med, når erfarne og skarpe oplægsholdere fortæller, hvordan man kan flytte sin organisation fra A til Z.  Masterclassen har fokus på eksekvering af forretningsstrategi og giver dig inspiration og konkrete råd til at få jer succesfuldt i mål.

Når det kommer til forretningstransformationer kan det være nemt, at lade det hele gå op i struktur og processer. Og det er bestemt også vigtigt. Men det er mindst lige så vigtigt at have de menneskelige aspekter af en transformation med – det er trods alt mennesker, der får forandringer til at ske.

Oplev professor og ledelsesekspert Stephen Bungay, der bl.a. har skrevet bogen ”Handlingens kunst”. Stephen Bungay giver en skarp analyse af problemer i ledelse af transformationer og har konkrete bud på, hvad man kan gøre for, at alle dele af organisationen oversætter strategien til konkret handling.

Hør også direktør for Nordea Privat, Mads Skovlund Pedersen, fortælle om hans erfaringer med at lede mennesker, sig selv, og organisationen mod en mere enkel, relevant og tilgængelig bank, gennem fokus på trivsel, humor og nærvær.

Og snyd ikke dig selv for at høre Anne Marie Jess Hansen, CEO hos CBS Executive. Anne Marie deler både forsknings- og erfaringsbaseret indsigt i hvordan døde planer kan blive til levende resultater i en verden der er fyldt med kriser og uforudsigelighed.

Få din nye viden omsat med en intensiv workshop

Efter dagens oplæg afholder Stephen Bungay workshops, hvor du har mulighed for at komme i dybden med, hvordan strategi bliver til handling i din organisation. Her arbejder I mere intenst med at nedbryde strategien til konkrete adfærdsændringer i de forskellige niveauer af organisationen. Læs mere om workshoppen her.

26 april
Kl. 09:00
- Kl. 14:30
Scandic hotel, Sydhavns Pl. 15, 2450 København
Pris. Fra 1.700 kr.
ekskl. moms

Bemærk: Kræver cookie consent

Skriv til [email protected], hvis du oplever problemer

Til dig der er enten:

kvinde, ikon
CxO
tavle, ikon
Programchef
diagram, ikon
Programdirektør
mand, ikon
Underdirektør

Dem møder du

Stephen Bungay
The Art of Action

Stephen Bungay, historiker og ledelsesrådgiver

Stephen bungay logo
Læs beskrivelsen

Mange organisationer er ivrige efter at komme i gang med at eksekvere på deres strategi i stedet for bare at snakke om dem. Den iver kan føre til manglende planlægning og forkerte handlinger. Med afsæt i sin bog “The Art of Action” gør Stephen os klogere på, hvordan du som leder kan kan omdanne planlægning til handling, og således komme hurtigere ud af starthullerne, uden at det bliver på bekostning af kvaliteten. Ved at kombinere militærhistorie med konkret forretningsforståelse tilbyder Stephen en pragmatisk og anderledes tilgang til strategi og eksekvering. 

 

Hvem er oplægsholderen?

Stephen Bungay er britisk ledelsesrådgiver og historiker med over 30 års erfaring fra store internationale virksomheder. Ud fra denne baggrund fokuserer Stephen på at give sit publikum konkrete eksempler på, hvordan strategi kan blive til succesfulde resultater.

Bemærk: Oplægget er på engelsk. 

MadsSkovlund
Transformation med mennesket i centrum

Mads Skovlund Pedersen, Direktør for Nordea Privat

Læs beskrivelsen

Efter 20 + år i sektoren blev Mads i 2018 øverste chef for Nordeas danske privatkundeforretning. Hans mål er at skabe en mere enkel, relevant og tilgængelig bank, og han er allerede kommet langt. Men teknologi er ikke svaret alene. Der skal mennesker til.

Undervejs har Mads udviklet sit syn på ledelse, og han har meget på hjertet omkring psykisk arbejdsmiljø og refleksioner omkring tryghed, humor og glæde ved arbejdet – også under pressede situationer og forandringer. Hør om:

  • Ledernes trivsel og om at holde fast i selv i lederrollen
  • Arbejdsmiljø og ledelsens valg af retning og principper for samarbejde
  • At have det sjovt og være professionel samtidigt
Anne Marie Jess
Fra døde planer til levende resultater

Anne Marie Jess Hansen, CEO i CBS Executive Fonden

Konteksten for strategi er radikalt ændret – hvordan lykkes vi med transformationen?

Med afsæt i sin forskning om strategi som fænomen samt sine personlige erfaringer med at stå i spidsen for agil transformation i finanssektoren vil Anne Marie tale ind til strategi som et dynamisk fænomen snarere end en planøkonomisk papirtiger. Polykrisernes tid er over os, og med disse har konteksten for transformation forandret sig radikalt. Det betyder, at ledelser, der ønsker at transformere deres organisation eller virksomhed, skal være klar på helt anderledes spilleregler end for blot 2-3 år siden. Det centrale bliver, hvorvidt transformationen tjener et ”højere” formål? Og evner du som leder at skabe en lysende og engagerende/inspirerende vision? Kan din organisation arbejde med både det lange og korte lys samtidig? Kan du som leder skabe følgeskab og arbejder I agilt frem mod det langsigtede mål?

 

Hvem er oplægsholderen?

Anne Marie Jess Hansen er ph.d. i strategi og har igennem en lang karriere arbejdet med change og transformation manage­ment globalt (Deloitte & Danisco) samt stået i spidsen for digital og agil transformation i den danske finanssektor (PKA, Forca, ATP) Anne Marie er i dag CEO for CBS Executive Fonden, medlem af Statens It-råd og fungerer som executive advisor for topledelser ift. transfor­mation.

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Workshop med Stephen Bungay: Methodology of action

Mennesker, der ikke gør, hvad du beder dem om, er enten dovne eller dvaske. Forkert! En af de største myter i transformationer er, at det er nok at fortælle folk, hvad de skal gøre anderledes for at de ændrer adfærd. Men mennesker er ikke maskiner. Vi har alle forskellige behov, perspektiver og motivationsfaktorer, der skal imødekommes for at vi kan ændre adfærd. Ikke fordi vi vil være på tværs eller besværlige, men simpelthen fordi, at det, der virker som simpel logik oppe fra ledelsesgangen, kan være fuldkommen volapyk for dem, der sidder med den daglige drift. Forstår ledelsen ikke at navigere i dette, vil strategien aldrig komme fra tegnebrættet og ud og leve i organisationen. 

Med Stephen Bungay ved roret vil vi på denne workshop arbejde med alt fra at udarbejde strategier til derefter at bryde den ned til de forskellige niveauer i organisationen. Det sikrer nemlig, at strategien bliver oversat til konkrete handlinger for den enkelte medarbejder og dermed får langt bedre vilkår for at blive realiseret. 

Workshoppen varer 45 minutter, og bliver afholdt af 2 omgange med 30 pladser på hver

Bemærk: Workshoppen afholdes på engelsk.

 

Program:

Kl.08:30 Kl.09:00 Registrering og morgenmad
Kl.09:00 Kl.09:15 Velkomst og introduktion ved Peak Consulting Group
Kl.09:15 Kl.10:00 Fra døde planer til levende resultater, Anne Marie Jess Hansen, CBS Executive
Kl.10:15 Kl.11:00 Transformation med mennesket i centrum - Mads Skovlund Pedersen, Nordea Privat
Kl.11:15 Kl.12:15 ’The Art of Action’ Prof. Stephen Bungay
Kl.12:15 Kl.12:30 Afrunding ved Peak Consulting Group
Kl.12:30 Kl.13:00 Frokost
Kl.13:00 Kl.13:45 Workshop 1 ved Stephen Bungay
Kl.13:45 Kl.14:30 Workshop 2 ved Stephen Bungay
Kl.14:30 Kl.14:45 Tak for i dag

Facilitator:

jannik sørensen
Jannik Sørensen

Tilmelding til MasterClass

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Alle priser er ekskl. moms

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]