Hvor agile er Danmark - emagine courses
Gratis Webinar

Hvor agile er Danmark

Print Friendly, PDF & Email

Bliv helt opdateret på det agile Danmark, når Jens Christensen og Jonas Högstrand præsenterer resultaterne fra årets agile survey.

Peaks agile undersøgelse har for 3. år i træk samlet landets agile praktikere og med deres erfaringer og input kortlagt det agile landskab fra A-Z.

Og den 19. maj offentligøres resultaterne live, når vores to eksperter sætter besvarelserne under lup og gennemgår alt fra tendenser til problematikker i årets undersøgelse. 

Kom bag om tallene, og øg din indsigt

Hver en sten er bliver vendt, og alle tendenser diskuteret på dette webinar.  Det betyder, at du som deltager bliver klogere på ting som: 

Kom bag om tallene, og øg din indsigt

Hver en sten er bliver vendt, og alle tendenser diskuteret på dette webinar.  Det betyder, at du som deltager bliver klogere på ting som: 

  • Hvor kommer alle de nye Scrum Masters fra? Og hænger svaret på det spørgsmål sammen med virksomhedernes top tre udfordringer?
  • Kan SAFe tage hele virksomheden til business agility nirvana, eller skal det bruges i specifikke hjørner, side om side med andre tilgange? Én rolle skiller sig ud som den sværeste at lykkes med.
  • Vi fortæller dig, hvilken det er. Vi sætter det også i perspektiv af de mere eller mindre modne agile virksomheder. Hvor mange implementerer agilitet med en vandfaldsplan?
  • Og hvor mange gør det fuldstændig uden plan?
  • Hvad kan du realistisk forvente af din agile transformation?
  • Hvilke mål sætter virksomhederne sig, og hvad lykkes de rent faktisk med?
  • Er kravspecifikationen død? Hvor mange bruger stadig en detaljeret kravspecifikation, før de starter udviklingen?

Det kommer blandt andet til at handle om motivationen bag at implementere agile arbejdsmetoder til hvad man de facto har fået ud af dem.

Men vi kommer også til at belyse værdimåling, rekruttering og leverandørsamarbejder i agile sammenhænge. Endelig giver undersøgelsen også et pejlemærke om fremtiden, og hvilke rammeværker og roller, danske organisationer forventer at anvende i den nære fremtid.

Det giver dig mulighed for at se ind i dit eget agile spejlbillede, og sammenligne din organisation med lignende agile organisationer.

19 maj
Kl. 08:29
Online
Pris. 0 kr.
ekskl. moms

Bemærk: Kræver cookie consent

Skriv til [email protected], hvis du oplever problemer

Facilitator:

Det agile Danmark
Jens Christensen

Partner

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]