Erfaringer med online PI planning - emagine courses
Gratis Webinar

Erfaringer med online PI planning

Print Friendly, PDF & Email

Står I også over for en online PI planning, hvor medarbejderne skal arbejde hjemmefra?

Bliv indviet i erfaringerne fra Ørsted, som de seneste 2 uger har gennemført 5 PI Plannings med hundredevis af medarbejdere, som alle har været med online.

Du møder også Scaled Agile Inc., der fortæller om deres anbefalinger til håndtering af online PI plannings, og hvad du kan bruge af konkrete værktøjer til online PI Planning i din organisation.

Webinaret er gratis og kræver blot tilmelding. Du kan tilmelde dig nederst på siden.

Fra Big Room til Big Conference Call

Et af mange steder hvor SAFe har forandret måden vi arbejder sammen på, er den nu udbredte brug af PI Planning, hvor 50, 100 eller 150 mennesker mødes i et stort lokale for en 2-dages trykkoger af et planlægningsevent.

Det er svært at forestille sig et bedre miljø for planlægning på tværs af 10-15 teams. Desværre er det også svært at forestille sig et bedre miljø for spredning af Coronavirus.

Da nu den traditionelle måde at holde PI planning er taget af bordet, skal virksomheder rundt om i landet virkelig vise, at de kan være agile og lynhurtigt tilpasse sig til forholdene.

Og det kan være ganske udfordrende, når det handler om at samle 100 mennesker virtuelt!

Nu går PI Planning online

The most efficient and effective method of conveying information to and within a development team is face-to-face conversation. /agilemanifesto.org

Det at mødes ansigt til ansigt har altid været en hjørnesten i den agile måde at arbejde.

Teams der sidder sammen, og dermed kan kommunikere fuldt ud på alle kanaler, er afgørende for hurtigt at få den bedste løsning ud på markedet. I marts-april 2020 er det ikke en mulighed.

Her står vi over for en virkelighed, hvor alle medlemmer i et Agile Release Train arbejder hjemmefra.

Lige når vi havde lært at lave planer alle sammen i et stort lokale, med post its, brownpaper og rød snor, skal vi tilpasse os noget nyt. Denne gang både online og virtuelt.

Det handler webinaret om

Ørsted har brugt SAFe® i flere år. Man har adskillige Agile Release Trains og har holdt masser af traditionelle PI Planning, med alle i ét lokale.

I sidste uge lykkedes det Ørsted på meget kort varsel at gå over til at holde alle PI Plannings online. På webinaret indvier to oplægsholdere fra Ørsted os I, hvad de gjorde, og hvordan de fik den tilsyneladende umulige opgave til at lykkes.

Desuden bliver du klogere på agile transformationer generelt, og hvordan PI Planning generelt har indflydelse på, hvordan vi indretter og investerer i vores arbejdspladser – og hvorfor det virker!

Hvem er målgruppen

Alle som i den kommende tid skal være del af en PI Planning, dvs. i virksomheder som anvender SAFe®  rammeværket;  STE, RTE, Scrum Masters, PO,  PM, Arkitekter, agile coaches, agile coaches, ledere, LACE kontorer etc.

De roller som pludseligt har brug for en ny tilgang til at samarbejde og gerne vil høre konkrete erfaringer fra personer, der har faciliteret online planlægningsevents med flere hundrede deltagere.

Hvis du er i tvivl om hvordan I sikrer fremdrift og fælles forståelse, nu hvor de vante rammer er blevet midlertidigt suspenderet, kan du her blive klogere på, hvad andre i samme situation har gjort, med god succes.

Det får du på webinaret
  • Scaled Agiles erfaringer fra virksomheder i hele verden, hvad findes der af konkrete råd og værktøjer.
  • Konkrete erfaringer fra Ørsted, der for nylig har afholdt online PI planning
  • Tips om hvad der virker, og hvad der ikke virker i online PI Planning
  • Mulighed for at stille spørgsmål til indlægsholderne

13 januar
Kl. 08:00
Online
Gratis

Bemærk: Kræver cookie consent

Skriv til [email protected], hvis du oplever problemer

Facilitator:

Det agile Danmark
Jonas Högstrand

Management konsulent

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]