Kulturelle forandring skal tages alvorligt - Peak Consulting Group
Artikel

Den kulturelle forandring skal tages alvorligt, hvis forankringen skal være varig

Print Friendly, PDF & Email

Peak har udført Danmarks hidtil største agile undersøgelse. Vi har i den forbindelse lavet en artikelserie, hvor vi forholder os til de vigtigste pointer. Denne artikel er nummer seks i serien.

Ud fra respondenternes svar i den agile undersøgelse kan det konkluderes, at det er de kulturelle, ledelsesmæssige, samarbejdsmæssige og erfaringsmæssige udfordringer, der fylder mest hos dem i forbindelse med agil transformationsarbejde.

34,5%

af respondenterne anfører, at de har kulturelle og adfærdsmæssige udfordringer. Overgangen til agile metoder indeholder mange forskellige opgaver, roller og beslutninger.

Der skal uddannes, processer skal beskrives, og værktøjer skal indkøbes og udvikles. Alle opgaver er vigtige ifølge respondenterne.

29%

af respondenterne anfører, at udfordringer vedrørende manglende sammenhængskraft, erfaringer og færdigheder samt udbredelse og konsekvent anvendelse af metoder er blandt de største udfordringer. I forhold til udfordringer, så nævnes især erfaringer med agilitet eller rettere mangel på samme, som den væsentligste udfordring:

16,4%

har manglet erfaring i forbindelse med implementeringen af agilitet.

Det agile Danmark

Jens Christensen

Partner, Business Unit Director

Peak har udført Danmarks hidtil største agile undersøgelse. Vi har i den forbindelse lavet en artikelserie, hvor vi forholder os til de vigtigste pointer

Supplér din viden med et kursus

Du er velkommen til at kontakte os

[email protected] | Tlf: 3526 2880

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]