SAFe® 6.0 for Teams - emagine courses

SAFe® 6.0 for Teams

SAFe
SAFe-logo 6.0

SAFe 6.0 er den nyesteversion af SAFe-rammeværket, der indeholder visse ændringer og tilføjelser,sammenlignet med det tidligere SAFe 5.1 - med endnu stærkere fokus på businessagilitet, accelereret levering af værdi, klare roller og kompetenceforløb. På dette 2 dages kursus får du en overordnet forståelse for, hvordan et agilt team fungerer inde i en ART (Agile Release Train), samt hvordan man samarbejder og skaber værdi med andre teams inde i ART'en.

På dette kursus bliver teammedlemmerne klædt på til arbejdet i den agile organisation – du lærer om dit team og teamets rolle i SAFe. På kurset får du forståelse for, hvordan et ART leverer værdi.

SAFe® 6.0 for Teams

Du får på kurset følgende udbytte:
·      Får en forståelse for rollerne i teamet
·      Får en forståelse for teamet rolle i forhold til ART’en
·      Du ved hvordan man planlægger og eksekverer iterationer og Program Increments PI’s
·      Du ved hvordan man laver løbende forbedringer
Kurset henvender sig til alle roller i et agilt team eller for dem, som har berøring med de agile teams. Du kan både være forretningsanalytiker, udvikler, Tester, Scrum Master eller Product Owner. Det er en fordel at man har basalt kendskab til agile metoder.
Ca. 3 uger inden kurset modtager du en velkomstmail med instruktioner om, hvordan du bedst forbereder dig. Forberedelse er ikke obligatorisk, men vi anbefaler, at du bruger et par timer eller mere afhængig af din allerede eksisterende viden. Efter kurset har du 30 dage til at tage eksamen, og i denne periode anbefaler vi mindst én dags repetition.
Kurset er en 2-dages lang, intensiv workshop uden logi, begge dage fra 9:00 til 17:00. Vær opmærksom på, at der muligvis vil være aftenopgaver. Det forventes, at du deltager aktivt i kurset, som inkluderer gruppeopgaver af varierende længde, hvor du får mulighed for at diskutere og dele idéer og eksempler.
·      Introduktion til SAFe-rammeværktøjet
·      Integrere og arbejde med andre teams
·      Planlægning af en iteration
·      Gennemførelse af en iteration
·      Gennemførelse af et Program Increment
·      Opbygning, roller og ansvar i et agilt team
Deltagelse i kurset giver dig adgang til eksamen. SAFe Practitioner certificeringseksamenen gennemføres ikke som en del af kurset, men gennemføres online på egen hånd inden for 30 dage efter kurset. Eksamen foregår online uden hjælpemidler på Scaled Agiles platform. Her findes i øvrigt også ekstra materialer og prøveeksamener som man kan bruge til at forberede sig på eksamen. Eksamen er en Multiple choice (1 svar) og Multiple select (flere svar) eksamen med 45 spørgsmål, hvor du skal have 35 rigtige for at bestå. Du har 90 minutter til at løse eksamen. Det er en forudsætning at du har deltaget begge dage på kurset for at kunne gå op til eksamen.
Vores akkrediterede undervisere er erfarne indenfor rådgivning, coaching og ledelse i agile teams, programmer og porteføljer. De kombinerer praktisk erfaring med en stor viden om samt en dyb forståelse for metoder og teorier. Du kan se undervisersprog og materialesprog på den enkelte afholdelse.
·      Kursusmateriale
·      SAFe® for Teams eksamen – SAFe Practitioner
·      Et års medlemskab af SAFe Community Platformen
·      Kursuscertifikat
·      Frokost, the og kaffe under kurset
Deltagere skal deltage begge dage for at kvalificere sig til eksamen.
Der er ingen kurser i øjeblikket. Kontakt os venligst på [email protected]

PRINCE2 Agile® Practitioner

Kurset gav mig evnen og redskaberne til at vurdere, i hvor høj grad projektorganisationen og projektet var egnet og parat til at arbejde agilt, og hvilke risici der følger med ved et agilt mindset.

Jeg fik en konkret værktøjskasse med metoder og principper at tage med hjem og anvende i dagligdagen som projektleder.  Det er en kæmpe hjælp i hverdagen når der skal brobygges imellem ledelsens forventninger og målsætninger med projektteamet arbejdsmetoder og performance.

Lars Lomholt, PRINCE2 Agile

Leading SAFe

Mads var en rigtig god formidler, og kom med mange perspektiver og anekdoter på kursusmaterialet fra egne erfaringer.

Charlotte Ahrens, Leading SAFe

Mød vores undervisere

Lignende kurser

Firmaer der har taget vores kurser

Tilmelding til Årets Projektdag 11.-12. maj 2023

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til [email protected]